Ifiliga U18 | Zsebben a második play-off győzelem

Gól nélküli első félidő után két találattal jobbnak bizonyult ifiligás csapatunk a Temesvári Ripensia elleni, vasárnapi mérkőzésen.

Ifiliga U18 | Zsebben a második play-off győzelem

Gól nélküli első félidő után két találattal jobbnak bizonyult ifiligás csapatunk a Temesvári Ripensia elleni, vasárnapi mérkőzésen.

László Norbert jobb oldali ziccerével indult a találkozó, aztán jó ideig semmi említsére méltó nem történt a pályán. A 24. minutumban Marosi Krisztián fölé szálló távoliját jegyezhettük fel, fél óra elteltével pedig Kárándi Botond egyéni alakítása végén célozta meg Haiduc Paul kapuját, aki a levegőben úszva mentett. A félidő végéhez közeledve éledezett a Temesvár, többször eljutottak a tizenhatosunk előterébe, ám ennél többre nem futotta a vendégek erejéből. A 43. percben Birtalan Tamás 18 méteres próbálkozását, két perccel később Domokos Dominik kísérletét mentette szögletre Haiduc.

Jól kezdtük a második játékrészt, az 51. percben Birtalan Tamás bal oldalról, mintregy tíz méterről lőt kapura, a labda egy védőn megpattanva vágódott a kapu közepébe (1–0). Az 55. percben először jutottak el a látogatók szögletig, a beívelt labdát gyengén fejelték a kapura, Csíki Szabolcs magabiztosan fogta. Az 57. perc eseménye volt, hogy Iordache Luca célozta meg a jobb alsó sarkot, de magához ölelte a labdát a vendégkapus. Az 58. percben a bal oldalon László Norbert játszotta magát tisztára gyönyörűen, majd kilőtte a hosszú sarkot (2–0).

A második találatunk után eldőlni látszott a találkozó, úgy tűnt, a vendégekben nincs erő a zárkózáshoz. Ennek megfelelően főleg hazai helyzetek sorjáztak a hajrához közeledve. A 76. percben Csíki Szabolcs védett szép vetődéssel egy jobb oldali vendéglövésnél. A 84. percben Birtalan Tamás 16 méteres löketét a kapu bal oldalánál Haiduc ütötte szögletre.

Ifjúsági Liga, play-off, nyugati csoport, 3. forduló
FK Csíkszereda – Temesvári Ripensia 2–0 (0–0)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Florescu Valentin (Sepsiszentgyörgy), asszisztensek: Ungvári Levente (Hidvég), Tas Sándor (Sepsiszentgyörgy)
Gólszerzők: Birtalan Tamás (51.), László Norbert (58.)
FK Csíkszereda: Csíki Szabolcs – Kárándi Botond, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Colceriu Flavius, Marosi Krisztián, Leczki Norbert (Zelenák Dávid, 81.), Iordache Luca (Bartos Eric Andreas, 75.), Birtalan Tamás, Domokos Dominik (Török-Láday Hunor, 75.), László Norbert (Ilie Luca, 75.) Vezetőedző: Demény Norbert
Temesvár: Haiduc Raul – Pop Mihai, Cristea Samuel, Giurici Borislav, Zaharia Denis, Micșa Alexandru (Ghiriș Răzvan, 90+1.), Iosu Alexandru, Bobocea Remus (Chitescu Rareș, 90+1.), Lungu Tudor, Ardeiu Eduard, Șiviu Răzvan Vezetőedző: Vîlceanu Ovidiu

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza