Ifiliga U18 | Szezonzáró döntetlen

Egy-egy találat esett mindkét oldalon, így pontosztozkodással ért véget U18-as, ifiligás csapatunk utolsó mérkőzése a 2023/2024-es idényben.

Ifiliga U18 | Szezonzáró döntetlen

Egy-egy találat esett mindkét oldalon, így pontosztozkodással ért véget U18-as, ifiligás csapatunk utolsó mérkőzése a 2023/2024-es idényben.

Villámrajtot vett volna Demény Norbert csapata a vasárnap déli meccsen, ha Ilie Luca bal oldalról a hosszú sarokba érkező lövésénél Iordache nem zavarta volna a kapust a második játékpercben. Továbbra is támadásban maradtunk a továbbjutás szempontjából tét nélküli mérkőzésen. Az már korábban kiderült, hogy egyik csapat sem lépett tovább a play-off csoportból. A brassói fiatalok a félpályát is alig-alig lépték át, miközben a mezőnyfölény ellenére a részünkről is elmaradtak a nagyobb gólszerzési lehetőségek. Néhány blokkolt lövésen kívül nem igen volt feljegyeznivaló. Csendesen csordogált a találkozó, a 35. percben egy kapusról kipattanó labdára nem reagáltunk idejében, így odalett a ziccer és kivágták a védők a játékszert. A 40. minutumban Kárándi lőtt éles szögből, bal oldalról a hosszú sarok mellé kevéssel. 

Szőke Lénárd alig fölé szálló, 22 méterről eleresztett lökete indította a második 45 percet, a 48. minutumban pedig érkezett a vendégek vezető találata. A balról a hosszú oldalra áttett labdát Ungureanu David lőtte zavartalanul a hálóba (0–1). Nem tartott sokáig a látogatók öröme, három perc elteltével Gábor Tihamér remek góllal egalizált (1–1). Az 57. percben Ilie Luca volt közel a vezetés megszerzéséhez, ám középről, estében leadott lővése kevéssel célt tévesztett. Tíz egységgel később Birtalan Tamás fejelt a jobb kapufa mellé egy jobb oldalról érkezett átadás nyomán. A 83. percben az egy minutummal korábban pályára lépett Domokos Dominik bal oldalról eleresztett próbálkozását hárította vetődve a vendégek kapusa. A végig sportszerű mederben folyó találkozót Ilie Mihai és Vlad Mario kisebb kakaskodása és páros sárga lapja zárta.

Ifjúsági ligás együttesünk döntetlennel búcsúztatta a 2023/2024-es szezont és a felsőházi rájátszás nyugati csoportjának ötödik helyén zárt.

Ifjúsági Liga, play-off, nyugati csoport, 10. forduló
FK Csíkszereda – Brassói Kids Tâmpa 1–1 (0–0)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Mailat Horatiu Ioan (Maroskeresztúr), asszisztensek: Cozma Alexandru, Cherteș Cristian Marius (mindketten Marosvásárhely)
Gólszerzők: Gábor Tihamér (51.), ill. Ungureanu David (48.)
Sárga lap: Ilie Mihai (90.), ill. Vlad Mario (90.)
FK Csíkszereda: Csíki Szabolcs – Csedő Szilárd, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Kárándi Botond, Marosi Krisztián, Leczki Norbert (Domokos Dominik, 81.), Iordache Luca (Lázár Magor, 72.), Birtalan Tamás, Gábor Tihamér (Fazakas Henrik, 72.), Ilie Luca (Ilie Mihai, 72.) Vezetőedző: Demény Norbert
Brassó: Roman Tudor – Horjea Cristian (Boraea Caius, 87.), Szász Eduard, Grideanu Horia, Comanciu Marian, Vlad Mario, Ungureanu David, Giurgiu Andrei, Plaiașu Rareș (Roynița Alexandru, 61.), Croitoru Robert, Clinci Cosmin Vezetőedző: Negoița Liviu

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza