Ifiliga | Vereség Temesváron

Ifiliga | Vereség Temesváron

A negyedik forduló után is pont nélkül áll az Ifjúsági Ligában szereplő együttesünk. Ubrankovics Zoltán tanítványai a Temesvári Ripensia otthonában maradtak alul a vasárnap lejátszott mérkőzésen.

Három, egygólos vereséget követően Temesváron lépett pályára Ifjúsági Ligás csapatunk. Nem sikerült javítani a mérlegen, a lefújás pillanatában 4–0-s hazai győzelmet mutatott az eredményjelző. A mérkőzést Ubrankovics Zoltán vezetőedző foglalta össze.

Mint a szakvezető elmondta, jól kezdtük a mérkőzést, már a harmadik percben góllal kecsegtető helyzet alakult ki egy bedobás-szituáció után, de sajnos erőtlen lövés volt a vége. Rá tíz percre ismételten a jobb oldalon Csedő Szilárd, Orbán Milán kettő egy elleni játékot lejátszva az utóbbi került helyzetbe, de a jobb lábas lövését a kapus védte.

Az első félidőben az ellenfél térfelén sokszor nem tudtuk megtartani labdát vagy mélységből pontatlanul próbáltuk bejátszani a labdát a védők mögé. Emiatt többnyire a mi térfelükön folyt a játék. Rengeteg párharccal ütközéssel. Többnyire sikeresen tudtuk ezeket megvívni. Egy szabálytalanul megvívott párharc után a félpályáról elvégzett szabadrúgás variációt a védőink rosszul reagálták le és a védőink mögé berúgott labdára előnnyel érkező csatár ki tudta használni a 33. percben - számolt be Ubrankovics Zoltán.

Kimaradtak a helyzetek

A második félidőben sokkal agresszívebben, határozottabban akartunk és tudtunk labdát szerezni letámadásainkkal. Mélységből jól építettük föl támadásainkat, legfőképpen a jobb oldalon, Csedő Szilárdnak köszönhetően, nyolc olyan helyzet alakult ki, amiből gól születhetett volna. Ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél egy rossz középpályás védekezésünket kihasználta, és be tudtak indítani a két védőnk közé, egy rosszul elvégzett szerelési kísérlet miatt a megítélt büntetőt értékesíteni tudták. Megzavarodott a csapat, mert sokat tett az egyenlítés érdekében. Három perc alatt könyörtelen kihasználták technikai és helyezkedési hibáinkat - folytatta a krónikát a szakvezető.

"Ebben a mérkőzésben nem volt benne, hogy vereséget szenvedünk, pláne ekkora különbséggel. Ma nem érdemeltük meg ezt, de el kell ismerni, hogy amíg nem tudjuk, illetve nem vagyunk képesek berúgni a helyzeteinket, addig csak szomorkodni, és az eredmény miatt ebben az esetben szégyenkezni tudunk a mérkőzések után" - értékelt Ubrankovics Zoltán..

Temesvári Ripensia – FK Csíkszereda 4–0 (1–0)
Vezette: Saladea Sorin Florin (Arad), asszisztensek: Humita Ioan Daniel (Armeniş), Nistoran Răzvan Constantin (Reşiţa)
Gólszerzők: Ciurel R. (34.), Ciurel D. (76.), Huciu D. (78.), Vermesan I. (79.)
Temesvári Ripensia: Brașoveanu M. – Baeram L., Butnarașu R., Candreănu T., Ticuș S. (Nica S., 83.), Ghegheș R. (Huciu D., 61.), Ciurel R., Ciurel D., Dinca D. (Popescu M., 88.), Siuiu R. (Coboc I., 83.), Agapie O. (Vermesan I., a szünetben) Vezetőedző: Prodana Iulian
FK Csíkszereda: Becze-Máthé Mátyás – Csedő Szilárd, Vita Dániel, Tamás Bence, Demcsák Kristóf (Vajna Szabolcs, 73.), Keresztes Tamás (Fazakas Henrik, a szünetben), Bóné Márk (Miklós Norbert, 73.), Nagy Botond (Bóni Csaba, 65.), Ilie Luca, Birtalan Tamás, Orbán Milán (Péter Zsombor, 80.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza