Ifiliga | Vereséggel zártuk az alapszakaszt

Ifiliga | Vereséggel zártuk az alapszakaszt

A Campionii Fotbal Club Argeş ellen zárta Ifjúsági Ligás csapatunk a bajnokság alapszakaszát. Jó iramú mérkőzésen kétgólos vereséget szenvedtünk, vasárnap Kolozsváron, az Universitatea ellen kezdjük az alsóházi rájátszást.

Nem volt különösebb tétje a szerdai mérkőzésnek, az már korábban eldőlt, hogy egyik csapat sem kerül be a felsőházi rájátszásba. Ennek ellenére kitűnő iramban kezdődött az összecsapás a Curtea de Argeş-en található szépen rendben tartott stadionban.

A hazaiak voltak kezdeményezőbbek, aminek fél óra elteltével meglett az eredménye. Egy jobb oldali támadás végén megszerezték a vezetést a lila-fehérek (1–0). Szinte azonnal érkezhetett volna a válasz, ám a hazai kapus nagy bravúrt mutatott be. A kimaradt lehetőséget góllal büntette az Argeș, középen kiugró játékosuk mintegy 11 méterről lőtt a hálóba (2–0). A pihenő előtt feljegyezhettünk még egy hazai sárga lapot ás egy szép Lukács Dániel védést.

Rosszul kezdtük a második félidőt. Alig indult útjára a labda, egy gyors hazai támadás végén lőttek kapusunk mellett a kapuba (3–0). Nem zuhant össze a társaság, alig tíz perc elteltével sikerült szépíteni. A szépen kijátszott bal oldali akció végén a középen jól érkező Biró Tamás ajtó-ablak helyzetben lőtt a kapu közepébe (3–1).

A hátralévő időben is több veszélyt rejtett magában a havasalföldiek játéka. Kapusunk nem egyszer avatkozott közbe bravúrral megmentve a csapatot a további találatoktól. Így maradt a kétgólos vereség, ám a játék miatt igazán nem érheti szemrehányás a csapatot. A folytatásban vasárnap a Kolozsvári Universitatéhoz látogatunk az Ifjúsági Liga alsóházi rájátszásában. A találkozó 12 órakor kezdődik a szászfenesi Unirea stadionban.

Ifjúsági Liga, nyugati csoport, alapszakasz 11. forduló
Campionii Fotbal Club Argeş – FK Csíkszereda 3–1 (2–0)

Curtea de Argeş
Vezette: Marinescu Madalin, asszisztensek: Oancea Sergiu Ciprian és Marin Razvan Stefan (mindhárman Bukarest)
Az FK gólszerzője: Biró Tamás
Argeş: Micle George – Oprescu Gino (Bragă Alexandru, 90+1.), Dinoci Alexandru, Chiru Adrian, Dică Marco (Drugan Daniel, 68.), Dobre Mario, Amaradi Mario, Petre Antonio, Potoroacă Ricardo, Covaci Răzvan (Florescu Alexandru, 68.), Ciuciulete Radu (Gașpar Ramon, 71.) Vezetőedző: Enache Robert
FK Csíkszereda: Lukács Dániel – Csedő Szilárd, Bóné Márk (Biró Tamás), Tamás Bence (Fazakas Henrik), Dencsák Kristóf, Keresztes Tamás, Péter Zsombor, Vajna Szabolcs Roland (Birtalan Tamás), Buza Balázs Orbán Milán), Karácsony Gellért (Lőrincz Csongor), Sebestyén Botond Vezetőedző: Ubrankovics ZoltánHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza