Ifjúsági Liga | Dunaszerdahelyen szerepel Demény Norbert együttese

Csütörtöktől szombatig három napon keresztül zajlanak a küzdelmek a nyolcadik alkalommal megrendezett MOL Kukkonia Cup elnevezésű utánpótlástornán Dunaszerdahelyen, amely Közép-Európa egyik legrangosabb ifjúsági labdarúgótornájára.

Ifjúsági Liga | Dunaszerdahelyen szerepel Demény Norbert együttese

Csütörtöktől szombatig három napon keresztül zajlanak a küzdelmek a nyolcadik alkalommal megrendezett MOL Kukkonia Cup elnevezésű utánpótlástornán Dunaszerdahelyen, amely Közép-Európa egyik legrangosabb ifjúsági labdarúgótornájára. Az FK Csíkszeredát a Demény Norbert vezetőedző által irányított ifjúsági ligás együttesünk képviseli.

Július 27-től 29-ig ismét a dunaszerdahelyi MOL Akadémia ad otthont a régió egyik legnagyobb figyelmet vonzó utánpótlástornájának, a nemzetközi MOL Kukkonia Cup versenynek. A háromnapos futballtornán öt ország – Szlovákia, Magyarország, Szerbia, Horvátország és Románia – U19-es csapatai mérkőznek meg a kupáért - közölték a szervezők az eseményről szóló híradásban. Mint írták, kísérőprogramokban sem lesz hiány, hiszen "a hosszú napok után kiérdemelt pihenés, valamint turisztikai látványosságok várják az érkező növendékeket". 

Az FK Csíkszeredát az Ifjúsági Liga augusztus 13-i rajtjára készülő gárda képviseli Demény Norbert vezetőedző irányításával. A fiatalok a B jelű csoportban szerepelnek a Győri ETO FC, a Kisvárda FC és a Somorja társaságában. A fiúk csütörtökön, 18 órától mutatkoznak be a tornán a Kisvárda FC ellen, majd pénteken két találkozó vár rájuk. Előbb reggel 9 órától a Győri ETO FC ellen lépnek pályára, majd 18 órától a Somorjával meccselnek. A torna zárónapján, szombaton játsszák a helyosztókat.

DAC

A 2023-as VIII. MOL Kukkonia Cup helyszíne a MOL Akadémia, ahová minden kilátogató szurkoló számára ingyenes a belépés.

akademiadac1904.sk | Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza