Ifjúsági Liga U18 | Nem sikerült betalálni a Temesvárnak

Hiába játszott a második félidő túlnyomó részében emberelőnyben, nem tudott élni a lehetőséggel és gól nélküli döntetlent játszott U18-as, ifiligás csapatunk a felsőházi rájátszás első fordulójában a Temesvári Politehnica ellen.

Ifjúsági Liga U18 | Nem sikerült betalálni a Temesvárnak

Hiába játszott a második félidő túlnyomó részében emberelőnyben, nem tudott élni a lehetőséggel és gól nélküli döntetlent játszott U18-as, ifiligás csapatunk a felsőházi rájátszás első fordulójában a Temesvári Politehnica ellen.

Kevés eseményt hozott a play-off nyitómeccsének első félideje vasárnap. Sem a vendég Temesvár, sem a mi együttesünk játékában nem igazán volt benne a gól. Így jórészt mezőnyjáték zajlott a pályán, néhány szabálytalansággal és kisebb kakaskodással tarkítva.

A második félidő első negyed órájában többet veszélyeztették a kapukat a csapatok, mint az első 45 perc során. Mindkét oldalon adódtak lehetőségek, ám továbbra sem született találat. A 64. percben megfogyatkozott a vendégcsapat, Ciurel David Mirel kapott sárga lapot műesésért, mivel ez volt neki a második ilyen figyelmeztetése, mehetett zuhanyozni a temesvári játékos. Egy perc múlva meg is szerezhettük volna a vezetést, ám Balogh Szilárd 25 méteres szabadrúgása a kapufán csattant.

A 75. minutumban kettőre nőtt az emberelőnyünk, miután Avrămescu Sebastiant kiállította a játékvezető egy, a középpálya közelében elkövetett sportszerűtlenségért. A bánátiak 20-asa a földön fekve rúgott játékosunk után, amiért azonnal piros lap lett a jutalma. Elmaradtak a nagy hazai rohamok a dupla emberelőnyben. Bár Zelenák Dávid és László Norbert lálában is benne volt a gól, összességében igazságosnak mondható döntetlen született. A folytatásban, november ötödikén Craiovára utazik Demény Norbert együttese.

Ifjúsági Liga, nyugati csoport, play-off 1. forduló
FK Csíkszereda – Temesvári Politehnica 0–0

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Amorăriței Mihai (Câmpina), asszisztensek: Enache Gabriel (Ploieşti), Ionica Alin (Ploieşti)
Sárga lap: Marosi Krisztián (2.), Iordache Luca (61.), Gergely Botond (68.), Szőke Lénárd, 87.), ill. Tătaru Denis (8.), Ciurel David Matei (27.), Avrămescu Sebastian (64.), Boariu Denis, 67.), Miclăuș Bogdan, 86.)
Kiállítva: Ciurel David Mirel (64.), Avrămescu Sebastian (75.)
FK Csíkszereda: Becze-Máthé Mátyás – Colceriu Flavius, Gergely Botond, Szőke Lénárd, Kárándi Botond, Marosi Krisztián (Ureche Alexandru, 83.), Balogh Szilárd, Iordache Luca, Birtalan Tamás, Domokos Dominik (Zelenák Dávid, 46.), László Norbert Vezetőedző: Demény Norbert
Temesvár: Traia Mihai – Miclăuș Bogdan (Vladu Ștefan, 89.), Tătaru Denis, Lazăr Marco, Hus Tommaso, Adam Eric, Oprea Mario (Leoveanu Mihai, 90+4.), Roșca David (Avrămescu Sebastian, 46.), Ciurel David, Boariu Denis (Pașca Igna Alexandru, 89.), Erceanu Răzvan (Macovei Dragoș, 46.) Vezetőedző: Petcu Cristian

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza