Ifjúsági Liga | Vereség korai góllal

Ifjúsági Liga | Vereség korai góllal

Nem sikerült a visszavágás a hónap elején lejátszott kupameccsen elszenvedett verségét Ifjúsági Ligás csapatunknak az Argeş ellenében.

Szűk három héttel a Románia Kupa csoportkörének első mérkőzése után újra az FC Argeş vendégeként lépett pályára Ifjúsági Ligás csapatunk. Ubrankovics Zoltán fiainak teljesítményét ezúttal sem érheti panasz, ám a góllövés nem jött össze és egy korai góllal nyertek a lila-fehérek. A mérkőzés egyetlen találata a 6. percben esett. Egy,a térfelünkön jobb oldalról elvégzett bedobás után a bal oldalra került a labda, jól érkezett a középre adás és a hazaiak a hosszú sarokba fejelték a játékszert. A folytatásban a vendéglátók lesről is betaláltak, ám az eredmény nem változott.

Edzői értékelés később!

Ifjúsági Liga, Play-out 4. forduló
FC Argeş – FK Csíkszereda 1–0 (1–0)

Curtea de Argeş
Vezette: Lăstun Mihail Sebastian, asszisztensek: Costache Marian Silviu, Olaru Constantin Alin (mindhárman Râmnicu Vâlcea)
FC Argeş: Frumuzache Vlad – Dinoci Alexandru, Ciuciulete Radu, Oprescu Gino, Petre Antonio, Potoroacă Ricardo, Amaradi Mario, Braga Alexandru, Ene Robert, Covaci Răzvan Vezetőedző: Enache Robert
FK Csíkszereda: Bartók Alpár – Péter Zsombor, Csedő Szilárd, Tamás Bence, Miklós Norbert, Fazakas Henrik, Dencsák Kristóf, Vajna Roland, Orbán Milán, Buza Balázs, Birtalan Tamás Vezetőedző: Ubrankovics ZoltánHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza