Igazolás | Omar El Sawy a Rapidban!

Igazolás | Omar El Sawy a Rapidban!

A Bukaresti Rapid csapatában folytatja pályafutását labdarúgó akadémiánk tehetséges játékosa, Omar El Sawy. A középpályás öt évre kötelezte el magát a fővárosi együtteshez.

Megállapodást kötött az FK Csíkszereda és a Bukaresti Rapid FC Omar El Sawy átigazolásáról. A Székelyföld Labdarúgó Akadémia kitűnősége a 2023/2024-es szezontól a fővárosiak sikereiért küzd.

A szerződés aláírását követően klubunk elnöke, Szondy Zoltán nyilatkozott honlapunknak: „Két klub volt versenyben Omar megszerzéséért, a Konstancai Farul és a Bukaresti Rapid. Mi a klub részéről a konstancai lehetőséget tartottuk vonzóbbnak, de egy átigazolásnál nem elég, hogy a két klub megegyezzen, a játékos igényeit is figyelembe kell venni. Akadémiaként számunkra a gyerek az első, így rábíztuk a döntést, ő pedig, miután családjával is konzultált, a Rapid ajánlatára bólintott rá. Személy szerint nagyon örülök, hogy sikerült az első osztályba igazolnia. Túl azon, hogy tehetséges futballistáról beszélünk, Omár egyúttal egy nagyon tisztelettudó és szorgalmas fiatalember. Sok sikert kívánunk neki ezúton is!”

Omar klubunk honlapjának elmondta: nagy boldogság számára, hogy a Rapidhoz igazolt, ugyanakkor örül, hogy eddig segíthette az FK Csíkszeredát a céljai elérésében és hálás a klubnak. "Mindenben segítette az FK Csíkszereda a pályafutásomat, a klub nélkül nem tudtam volna eljutni idáig. Június 14-én csatlakozok az új csapatomhoz és nagyon várom, hogy bizonyíthassak a Rapid színeiben" – fogalmazott a tehetséges labdarúgó.

Omar El Sawy tavaly elévülhetetlen érdemeket szerzett U19-es csapatunk diadalmenetében, minden sorozatban, ideértve az Ifjúsági Bajnokok Ligáját is, betalált. Sok sikert kívánunk, Omar!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza