Interjú | Bemutatjuk 2023 legjobbjait III.

Ünnepélyes díjátadó gálát tartott klubunk. Az esemény után Nagy Emese faggatta a díjazottakat. Ismerjük meg újabb két játékost egy kicsit közelebbről!

Interjú | Bemutatjuk 2023 legjobbjait III.

Ünnepélyes díjátadó gálát tartott klubunk. Az esemény után Nagy Emese faggatta a díjazottakat. Ismerjük meg újabb két játékost egy kicsit közelebbről!

Az év legjobbjainak jutalmazását követően a díjazottak közül többen is Nagy Emese mikrofonja elé álltak. A kérdések ugyanazok voltak: Mióta futballozik, ill. szerepel az FK színeiben? Milyen poszton játszik? Hogyan fogadta az elismerést? Melyik volt az eddigi legfontosabb mérkőzés számára? Hogyan töltik az ünnepeket? A megkérdezettek végül a legkisebbeknek üzentek. Lássuk, ki mit árult el és milyen üzenetet fogalmazott meg!

Haraszti Fanni – Az év női játékosa

„Az idei szezon az első, amelyet az FK színeiben kezdtem meg. Idén nyáron érkeztem a klubhoz. Eredetileg bal szélső védőként érkeztem ide, az előző idényben azon a poszton számítottak rám. Idei szezonban belső hátvéd posztot töltöttem be. Úgy érzem egyfajta biztonságot tudtam nyújtani a csapatnak hátul az eddigi mérkőzések során és igyekszem minél nagyobb nyugalmat és önbizalmat sugallni az előttem, mellettem és mögöttem játszó csapattársaimnak.

Ez a díj hatalmas megtiszteltetés és nagy öröm számomra. Úgy érzem az előző idényeim nem úgy sikerültek, ahogy szerettem volna. Nem tudtam azt a teljesítményt nyújtani, amit elvártam magamtól, és amire képes vagyok. Itt az FK-nál sikerült kihozni magamból a maximumot. Felelősségteljesebb szerepkörben játszom, de furcsa módon felszabadultan tudok játszani. Élvezem a játékot, mivel a csapat jó futballt játszik, így nem nehéz felszabadultan és élvezettel focizni. Köszönöm szépen a bizalmat a stábnak, az egyesületnek, hogy engem választottak. Illetve szeretném megköszönni a csapatnak a sok biztatást és támogatást a pályán és azon kívül.

Pál Zoltán

Az eddigi legfontosabb mérkőzésünk, amit meg tudtunk nyerni az a Kolozsvár ellen volt. 0:1-re tudtunk idegenben győzedelmeskedni. Aminek külön örülök, hogy a győztes gólban is szerepet tudtam vállalni. Ez nem csak számomra volt fontos győzelem, hanem a klubnak és a lányoknak is, hiszen története során először tudta az FK legyőzni a Kolozsvárt, aki az előző szezon bajnoka is volt. És ez idegenben sikerült, ami nagy szó.

Az őszi szezon vége és az edzések után hazautazom Magyarországra, ahol a családommal töltöm az ünnepeket. Úgy érzem mindenkire ráfér egy kis pihenő és feltöltődés, így az év végére.

A kemény munka és a szorgalom mindig kifizetődik, ha elég kitartó vagy. Lényeg, hogy örömöt leljetek abban, amit csináltok”.

Gyenge Szilárd – Az év férfi játékosa

„Az FK Csíkszeredánál kezdtem a focit és most már lassan öt éve vagyok a felnőtt csapatban, mint a csapat kapusa.

Nagyon sokat dolgoztunk ebben az évben azért, hogy sikeresek legyünk. Természetesen nagyon örülök ennek a díjnak.

Minden mérkőzés ugyanannyira fontos. Viszont, ha választanom kell, akkor a Chindia elleni mérkőzést emelném ki, mert egy hónap kihagyás után tértem vissza a kapuba és sikerült jól teljesítenem.

Mindenképp a szeretteimmel fogom tölteni az ünnepeket.

A kicsiknek azt üzenem, hogy mindig legyenek elszántak a céljaik iránt és soha ne adják fel azokat".

Ezúttal is gratulálunk a kimagasló teljesítményt nyújtó díjatottaknak!

Szerző: Nagy Emese
Szerkesztette: Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza