Kispad | Benkó Tihamér

Kispad | Benkó Tihamér

Hátrányból fordítva, magabiztosan győzött U17-es, elitligás csapatunk vasárnap az FC Argeş ellen. A találkozót Benkó Tihamér értékelte honlapunknak.

“Az utóbbi meccseken nem értünk el olyan eredményeket amilyeneket szerettünk volna, volt mit javítani, és a szezon utolsó hazai bajnoki meccsén mindenképp szerettük volna győztesen elhagyni a pályát. Az első félidőben is meg voltak a lehetőségeink, viszont kicsit csapkodó volt a játék, helyzetei voltak az ellenfélnek is.

Volt mit átbeszélnünk a szünetben. Jól kezdtük a második félidőt, gyorsan tudtunk fordítani, utána pedig már teljesen kézben tartottuk a meccset. Megérdemelték a srácok a győzelmet, örülünk hogy így tudtuk lezárni a bajnokságban a hazai szereplésünket, illetve hogy egy ilyen meccsel a hátunk mögött következhet a szerdai kupa-elődöntő. Nehéz feladat vár ránk, de felkészülünk, várjuk már a kezdő sípszót!"

Az FK Csíkszereda – Universitatea Craiova Románia Kupa eldöntő szerdán, 16 órakor kezdődik a stadionban. A párharc győztese a másik ágon a Rapidot kiejtő Bukaresti Steauával fog megmérkőzni a trófeáért.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza