Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán | FK Csíkszereda – Sepsi OSK 2–0

U15-ös, elitligás együttesünk hétvégi, Sepsi OSK elleni találkozóját Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán | FK Csíkszereda – Sepsi OSK 2–0

U15-ös, elitligás együttesünk hétvégi, Sepsi OSK elleni találkozóját Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Egy közepes iramú mérkőzésen nagyon kombinatívan építettük támadásainkat. Sokszor egy-két érintőből, legfőképpen a középső tengelyen. Az elején gond volt, hogy túl mélyen vette fel a labdát a végig kiemelkedően játszó Pacuraru Dávid. Ezt korrigálva, gyakorlatilag a saját térfélről indítva a támadást, teljesen az ellenfél büntető területéig tudtuk felépíteni azt. Ott vagy átlövéssel, betöréssel vagy a szélére való kijátszás után, a beadásra érkezéssel próbáltunk gólt elérni az ellenfelünk kapujába. Félidőnként 4-5 helyzetet teremtettünk, de hiányzott az utolsó momentum, ami kell a gólhoz: legyen az egy tempírozott passz, egy sikeres csel vagy a kapus mellett elpasszolás, pontos lövés. Ennek ellenére pont Dávid góljával teljesen megérdemelten vezettünk az első félidőben.

Elől egy picit "vérszegények" voltunk, így most a második gólunkat is a támadásban és védekezésben is jól játszó Máthé Apor szerezte a második félidő 66. percében. Ugyan utána is voltak helyzeteink, de már nem változott az eredmény. Nagyon sok mindent visszaláttam azokból, amit a héten támadásban és annak biztosításban, illetve a védők nyitott és zárt helyzetre való reagálására gyakoroltunk. Persze, ezen van mit finomítani, de ahogy idáig is, a csapat nagyon gyorsan, dinamikusan fejlődött, fejlődik. Megjelentek olyan elemek is, amit még nem gyakoroltunk de ösztönösen a helyzet adta szituációban előjött. Összességében győzelmünk megérdemelt volt és mindenképp pozitívan értékelem, hogy a hálónk érintetlen maradt".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza