Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Hazai döntetlent ért el a kedden lejátszott bajnoki mérkőzésén U15-ös, elitligás csapatunk. Kispad rovatunkban Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte a találkozót.

Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Hazai döntetlent ért el a kedden lejátszott bajnoki mérkőzésén U15-ös, elitligás csapatunk. Kispad rovatunkban Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte a találkozót.

"Az eredmények alapján a csoport két legjobb csapata találkozott, nagy küzdelem volt az egész mérkőzés alatt. Az első félidőben hagyták felhozni a labdát, nem támadtak le. Mi ezt nem minden esetben használtuk ki, átrugdostuk a középpályát, elöl viszont egyedül Vass Norbi nem minden esetben tudta ezeket a labdákat megtartani. Kezdeményezőek voltunk és bal oldalon sokszor mögéjük tudtunk kerülni. Egy bal oldalon folyó támadás végén Máthé Apornak sikerült kirúgni a a bal alsó sarkot, és megérdemelten vonultunk a szünetben előnnyel.

A második félidőben már jobban akadályozták a labda kihozatalunkat, helyenként sikerült is félpályán megállítani a támadásainkat, de a kapunkra nem voltak veszélyesek, igaz, már mi sem annyira az övékre. Mezőnyjáték folyt, amikor egy röviden hazaadott labdára Karda Hunor későn ért oda, és elütötte a csatárt, amiért kiállították. Az elvégzett szabadrúgást betekerték a kapunk bal felső sarkába.

Kemény utolsó 20 perc volt a játékosok számára, rengeteget futottak és még sikerült veszélyeztetni az ellenfél kapuját is, de gólt nem sikerült elérni, illetve az ellenfelünknek is voltak gólszerzési lehetőségei, de ők is hibáztak. Volt egy hét perces egyenlő létszámú időszak is, hisz ahogy Máthé Aport, úgy az ellenfél játékosát is büntetőterületen belül szimulálásért leküldte a játékvezető. A végére a játékosok nagyon elfáradtak, sokat futva megérdemelten tartották az eredményt.

Figyelembe véve az egyenlő létszámú játékot, a kiállítás döntő volt abban, hogy az ellenfél el tudott vinni egy pontot innen. Elvesztettük az "ártatlanságukat" is, hisz gólt kaptunk. Dícséret illeti a fiúkat a küzdeni tudásukért és az ellenfélhez viszonyított játék tartalmi részéért is. Edzünk tovább a fejlődésünk érdekében és hétvégén Jászvásárra utazunk sikeres bajnoki mérkőzésért".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza