Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Magabiztos győzelemmel vívta ki a felsőházi rájátszásba kerülést, egy fordulóval az alapszakasz vége előtt U15-ös, elitligás együttesünk. A Bodzavásári Gloria elleni diadalt Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Magabiztos győzelemmel vívta ki a felsőházi rájátszásba kerülést, egy fordulóval az alapszakasz vége előtt U15-ös, elitligás együttesünk. A Bodzavásári Gloria elleni diadalt Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Más játékrendszerben léptünk pályára, mint idáig. Részben a játékosok taktikai fejlődése érdekében, részben azért,hogy esetleges <<megszorulás>> esetén a play-offban is legyen mihez nyúlnunk a siker érdekében. Támadásainkat saját térfélen, a csapat hosszúvá tételével, hátul passzolgatással, az ellenfél kicsalásával, kijátszásával, lendületből védőkre rávezetéssel, vagy belső védők mélységi indításaival középre, illetve szélső ék, szélső védő támadásépítés közbeni helycseréivel, szélre indítással, illetve középső zónában lévő labda esetén, a visszalépő 10-es pozicióban játszó játékos helyére belépő 9-es játékos lapos labdafelvételével indítva a támadásainkat, kerültünk a kapujuk elé és dolgoztunk ki helyzeteket, amit az első félidőben szép számmal tudtunk értékesíteni. Igaz ugyanannyit ki is tudtunk hagyni.

A második félidőben az ellenfél jobban visszahúzódott a saját térfelére, mi ehhez képest kevesebbet mozogtunk, szakadtunk el az emberektől, emiatt már kevesebb gólhelyzet alakult ki. A középső tengelyen való védekezésünkben volt egy 5-8 perces rövidzárlat, amit sajnos az ellenfél ki is használt. Örülök a tudatos befejezéseknek és hogy beállítottuk a szezonban az egy mérkőzésen rúgott gólok rekordját, viszont lehervasztja ezt, hogy összehoztunk egyet az ellenfélnek is, és bizony akadtak még lehetőségeink, amit góllá tudtunk volna váltani, főleg az első félidőben. De úgy gondolom elégedetlenségre semmi okunk nincs.

Gratuláció illeti a csapatot, hogy az alap célt elérve, bejutott a play-offba. Természetesen továbbra is vannak céljaink, de mindig csak lépésről-lépésre kell haladni és fejlődni, hisz ez fogja meghozni a sikert és a célok elérését. Minden, ami körülöttünk történik, az a saját fejlődésünket szolgálja. A srácok ezt egyre jobban értik, és egyre jobban tudatosan készülnek a labdarúgó pályafutásukra, a pályán belül, és a pályán kívül is. Ez jó irány a számukra és a sikerek erőt adnak a következő cél eléréséhez. A legközelebbi célunk a következő mérkőzésből a maximumot kihozni a másik bodzavásári csapat ellen, idegenben, szombaton a szokásostól eltérően 10 órakor kezdődő alapszakasz-záró mérkőzésen".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza