Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Tízgólos diadallal zárta az Elitliga alapszakaszát U15-ös csapatunk. A bodzavásári mérkőzést Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Tízgólos diadallal zárta az Elitliga alapszakaszát U15-ös csapatunk. A bodzavásári mérkőzést Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Nagyon szervezett csapat ellen játszottunk, akik a saját térfél közepére húzták meg a védekezés hátsó vonalát, és a félpálya környékén próbáltak labdát szerezni néha-néha meglepve védőinket, kitámadni, zavarni a saját térfélen földről induló támadás építéseinket. Ezekből a kitámadásaikból némi zavar kialakult, de összességében uraltuk a mérkőzést mind védekezésben mind támadásban. Próbáltuk építeni földön a támadásainkat, de a lehetőség adta, hogy akár a védők mögé is beindíthatjuk játékosainkat. Ezt jól kombináltuk, jól működött a szélső játékosok cseréje támadásépítés közben, főleg a bal oldalra volt ez igaz. Bár hamar megszereztük a vezetést, kellett egy kis idő, amíg belelendültünk a játékba. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de el kell ismerni, hogy  sokszor az ellenfél kapusa a helyén volt a szituációkban. Négyszer az első félidőben kapitulálnia kellett neki is.

A második félidőben bejövő motivált cserejátékosaink szép lassan felőrölték az ellenfél ellenállását. Ugyan kidolgozott akciók végén szereztük a gólokat, de volt egy időszak, amikor túlságosan középen erőltettük a támadásokat, kihagyva a széleket. Emiatt a sűrűn középen helyezkedő ellenfél labdaszerző játékosai sokszor meg tudták akadályozni a pontos befejezést, vagy meg tudták állítani a támadást. Ahogy korrigálni tudtuk ezt, befejezéseink is hatékonyabbá váltak. Ismételten volt a mérkőzés második félidejében egy három-öt perces kihagyásunk, de maximum abban nyilvánult meg, hogy kapusunknak többször kellett beavatkozni a játékba, de kapura veszélyt nem jelentett az ellenfél.

Bár az eredmény egy fölényes győzelmet mutat, a pályán közel sem ez történt. A héten komoly terhelést kapó játékosaink motiváltsága technikai, taktikai, fizikális felkészültsége felőrölte ellenfelünk szervezettségét és az ősz gólcsúcsával méltón fejeztük be az alapszakaszt. Emiatt nagy dicséret jár a srácoknak, de közösségként is egyre nagyobb kohézióval rendelkező társaságként már készülünk jövő héten induló play-offra".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza