Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba

Az első forduló után a második játéknapon is nagy különbségű győzelmet aratott U17-es, elitligás együttesünk.

Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba

Az első forduló után a második játéknapon is nagy különbségű győzelmet aratott U17-es, elitligás együttesünk. A mérkőzést Szakál Csaba vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Ismét egy nagyon jó mérkőzés játszottunk. Tudtuk, hogy az Elitliga egyik legjobb csapata érkezik hozzánk, de ez abszolút nem rémített meg senkit. Dominálni tudtunk a mérkőzésen, a mi akaratunk érvényesült, majd sikerült is megszereznünk a vezető gólt. Ugyanakkor volt két-három hibánk védekezésben a kapunkhoz közel, ami után veszélyeztetni tudott a Temesvár, de ezekben a szituációkban remekül kisegítették egymást a srácok. Az első játékrész végéhez közeledve, egy perc leforgása alatt kétszer is bevettük a vendégek kapuját. Előbb egy kontratámadást váltottunk gólra, majd egy agresszív labdaszerzést követően növeltük az előnyt. Nagyon jó első félidőt produkáltunk, így teljesen megérdemelten mentünk háromgólos előnnyel a szünetre.

A második negyvenöt percben még nagyobb lett a fölényünk, továbbra is mi irányítottuk a játékot, mentálisan, és főként fizikálisan a Poli csapata fölé kerekedtünk, ami újabb nagy gólhelyzetekben, és további gólokban mutatkozott meg. Nagyon örülünk, hogy meg tudtuk nyerni ezt a rangadót. Gratulálunk minden játékosunknak, teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést! A helyzetek alapján nagyobb különbségű is lehetett volna sikerünk".

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza