Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba | FK – Kolozsvári U 1–0

A Kolozsvári Universitatea ellen zárta a bajnokság őszi idényét U17-es, elitligás csapatunk. A mérkőzést Szakál Csaba vezetőedző értékelte honlapunknak.

Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba | FK – Kolozsvári U 1–0

A Kolozsvári Universitatea ellen zárta a bajnokság őszi idényét U17-es, elitligás csapatunk. A mérkőzést Szakál Csaba vezetőedző értékelte honlapunknak.

"A mai mérkőzésünk is hűen tükrözte az őszi szereplésünket. A szezon folyamán egyetlen félidőt leszámítva minden meccset kontrolláltunk. Az összes ellenfelünk ellen kezdeményezőek voltunk, dominálni tudtunk, és ez ma sem volt másképp. Akadt szerencsére jó pár olyan találkozónk, amelyeken kifejezetten jól, és hatékonyan játszottunk, ez pedig jó jel a jövőt illetően. Sokat beszéltünk az elmúlt pár napban a srácokkal az aradi mérkőzésről. Rendbe kellett tenni a fejeket, mert tudtuk jól, hogy a bajnokság végkimenetelére nézve az egyik legfontosabb meccsünk következik.

Vasárnap ugyan megfosztottak minket a pontoktól, rendkívül nagy “ellenszélben”. Ugyanakkor, amit Aradon elvettek tőlünk igazságtalanul, azt most a sors visszaadta azzal, hogy már a mérkőzésünk kezdete előtt tudtuk, hogy a Craiova magabiztos ötgólos győzelmet aratott az Aradiak ellen. Egyrészt a nyomás miatt, másrészt pedig az Arad vereségét tudva még nagyobb akarat, és extra motiváció volt bennünk. Szeretném kihangsúlyozni, hogy rendkívül fegyelmezettek voltunk az első perctől az utolsóig. Fontos volt, hogy a védelmük mögé tudjunk kerülni. Ezt jó pár alkalommal sikerült is megoldanunk. A négy védőnk hatékonyan játszott, mert a Kolozsvárnak nem igazán adódott lehetősége arra, hogy labdákat játszanak mögénk. A második félidő kezdete után szinte azonnal gólt szereztünk, ami teljesen megfogta a Kolozsvárt. Ezt követően még nagyobb fölényben játszottunk, és sorra jöttek is az újabb helyzeteink, amivel lezárhattuk volna az összecsapást.

A vendégeknek az utolsó tíz percben volt lehetőségük egy kontrát követően szépíteni, illetve két szabadrúgásuk volt, amiben volt veszély. A mérkőzés összképét nézve jól teljesítettünk, és nagyszerű, hogy kapott gól nélkül zártuk a meccset. Gratulálunk a játékosainknak a hozzáálláshoz! Nagyon meggyőzően futballoztak, óriásit harcoltak, és ilyen körülmények között is bebizonyították hogyan kell egymásért, és a csapatért küzdeni. Szeretnénk ezt a győzelmet Burus Berninek ajánlani, és ezúton is boldog születésnapot kíván neki az egész CSAPAT!"HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza