Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba

Az aradi UTA elleni idegenbeli találkozó tanulságait Szakál Csaba vezetőedző osztotta meg honlapunkkal.

Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba

Minimális különbségű vereséggel folytatta szereplését U17-es, elitligás együttesünk. Az aradi UTA elleni idegenbeli találkozó tanulságait Szakál Csaba vezetőedző osztotta meg honlapunkkal.

"Érdekes mérkőzésen vagyunk túl. Tudtuk, hogy masszív, jól védekező csapattal nézünk szembe, amely veszélyes a labdaszerzések utáni átmeneteknél. Az első játékrészben nem játszottunk jól, kevés labdát szereztünk, több párharcot is elveszítettünk, és a középpályásaink játéka nem működött. Pontrúgások után több alkalommal is veszélyeztetni tudtuk az aradi kaput. Egy oldalsó szabadrúgást követően már a kapuson is túljutott a labda, a gólvonalon helyezkedő védő tudta kivágni a játékszert. Egy ellentámadás után nagy lehetőség adódott előttünk, de a kifutó kapusba rúgtuk a labdát. Utána viszont jött egy már szinte szokásosnak mondható egyéni hiba egy beadást követően, amivel az ellenfelet fel is hoztuk, és megszerezték az előnyt.

A második játékrész legelején újabb hibánknak köszönhetően elmentek a hazaiak 2–0-ra, de egy nagyszerű, szöglet után született góllal visszajöttünk a meccsbe. A helyzeteink megvoltak a szépítő találat előtt, és után is, de egalizálni nem tudtuk az eredményt. Összeségében a döntetlen egyértelműen igazságosabb lett volna. Ugyanakkor ma nem játszottunk elég jól ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Bosszantó, de itt hagytunk három pontot Aradon, búslakodni viszont nincs időnk.

A soron következő hétvégén rangadó vár ránk. Az U Kolozsvár kerete jó képességű labdarúgókból áll. A három pontért utazunk Kolozsvárra, mint ahogy minden mérkőzésen a győzelemért lépünk pályára. Dolgozunk tovább, és biztosak vagyunk benne, hogy a srácok képesek jó eredményt elérni a következő fordulóban. Lucanak mielőbbi gyógyulást kívánunk, és várjuk vissza!"

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza