Kispad | Ifjúsági Liga | Ubrankovics Zoltán: "Sokat dolgoztak a játékosok"

Kispad | Ifjúsági Liga | Ubrankovics Zoltán: "Sokat dolgoztak a játékosok"

Fölényesen nyert vasárnap az alsóházi rájátszás ötödik fordulójában Ifjúsági Ligában szereplő csapatunk. Az ötgólos sikert követően Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelt.

„Örvendetes a rúgott gólok száma és még ugyanannyi gólhelyzet kialakítása, De azért ezt helyén kell kezelni. Mi sem vagyunk Manchester City és az ellenfelünk se volt Lipcse. Fegyelmezettek, felszabadultak, de mégis koncentráltak voltunk. Nem szórtuk el se az energiánkat se a labdákat. Higgadtan, nyugodtan tudtunk és mertük játszani a játékot és így tettünk a ritmussal is. Se alul, se felül, viszont akkor voltunk erősen motiváltak, amikor a szituáció igényelte” emelte ki a vezetőedző.

Megerősítés és gyógyír

„Taktikailag fegyelmezetten játszottunk, a játékosok nem a saját fejük után mentek, hanem mindenki hozzátette a taktikához a maga részét. Ezért volt a magas rúgott gólok száma és az Xg mutatónk is. Ahhoz hogy ilyen mérkőzést ilyen fölénnyel le tudják hozni, sokat dolgoztak a játékosok az elmúlt három negyedévben. Ez nem jelenti azt, hogy a fő célunkat az alkalmasság a minél magasabb szintű felnőtt labdarúgásra már elértük. A játékosok számára egy megerősítés volt és egy kis gyógyír a kupa kiesésre és egy energiatöbblet a következő hónapok munkájához és mérkőzéseihez.

Dicséret illeti az ellenfelet hisz magas gólkülönbség ellenére sem adták fel és sokat tettek azért, hogy ők is három gólt tudjanak szerezni. Legközelebb két hét múlva Temesvárra utazunk és a Banatul ellen vívjuk meg a következő, reményeink szerint sikeres mérkőzésünket. Addig is készülünk és segítjük a szerény képességeinkkel a liga hármas csapatunkat a minél sikeresebb szereplése érdekében” – zárta összegzését Ubrankovics Zoltán.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza