Kispad | Ilyés Róbert: Csak a futballal foglalkoztunk

Kispad | Ilyés Róbert: Csak a futballal foglalkoztunk

A Nagybányai Minaur elleni találkozót követően vezetőedzőnk, Ilyés Róbert értékelte a csapat teljesítményét. A szakember kitért a hazaiak trénerének,Vasile Miriuță mérkőzés utáni nyilatkozatára is.

"Egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, amelyiket megnyerhettünk volna. Óriási helyzeteink voltak, 1–1-es állásnál a gólvonalról mentettek, egy másik helyzetben, ziccerben a kapu fölé fejeltük a labdát. Sajnos, rögzített helyzetből kaptuk a gólt, igaz, ugyanolyanból szereztük mi is a miénket. Az egész mérkőzés képe alapján sokkal jobban játszottunk, uraltuk, kontroll alatt tartottuk a találkozót" – kezdte összegzését Ilyés Róbert.

Szakvezetőnk nem hagyta szó nélkül a hazaiak mesterének, Vasile Miriuță mérkőzés után megjelent nyilatkozatát sem. A hazaiak trénere azt sérelmezte, hogy véleménye szerint csapatunk időhúzásra rendezkedett be. Erre reagálva Ilyés Róbert a következőket mondta el honlapunknak:

"Szeretnék választ adni Vasile Miriuță szavaira, aki azt állította, hogy húztuk az időt. Megemlíteném, hogy a második félidőben három ifjúsági korú játékossal játszottunk és csak a futballal foglalkoztunk! Szó sem volt időhúzásról, sőt, mi próbáltunk futballozni. Úgy gondolom, ha egy mérkőzésről nyilatkozik valaki, igyekezzen reális képet adni. Egyszerűen, a csapatom szempontjából és a teljesítményünk alapján, nem tartom tisztességesnek ezt a nyilatkozatot. Azt gondolom, nem az ellenfél játékával kell foglalkozni, hanem mindenki a saját csapatának a teljesítményét kell első sorban elemezze" – osztotta meg gondolatait csapatunk vezetőedzője, Ilyés Róbert.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza