Kispad Liga 3 | Demény Norbert | FK Csíkszereda II. – Radóci Bucovina 0–0

Kispad Liga 3 | Demény Norbert | FK Csíkszereda II. – Radóci Bucovina 0–0

A Radóci Bucovina elleni döntetlen után Demény Norbert vezetőedző értékelte Liga 3-as csapatunk pénteki teljesítményét.

„Úgy gondolom, nagyon jól beleálltak a srácok a mérkőzésbe, mindenki megpróbálta a maximálisat kihozni magából. Helyenként azért látszott, hogy nem egy homogén csapat van a pályán, ugyanis az UEFA Youth League-mérkőzés árnyékában játszottunk. Edzéslehetőséget kapott pár fiatal srác, aki valószínűleg ott lesz a pályán majd szerdán” – kezdte értékelését Demény Norbert.

Vezetőedzőnk hozzátette: a csapatkohéziót megfelelőnek látta és magas szintű együttműködést tapasztalt a pályán. Ennek köszönhetően sikerült vezetni néhány jó támadást és helyenként szórakoztató meccset sikerült játszani a Radóccal.

“Nyertünk egy pontot veszítettünk kettőt. Van már két bajnoki pontunk, várjuk a legközelebbi alkalmat, hogy megszerezzük az első győzelmet. A Liga 3-ban felnőttekkel találkozunk és a fejlődési lehetőség nagyszerű színtere ezeknek a fiatal gyerekeknek” – fogalmazott a vezetőedző.

Szerdára tekintve

A szerdán esedékes UYL-összecsapással kapcsolatosan Demény Norbert elmondta: eleve a nemzetközi szereplés miatt döntöttek a Liga 3-as indulás mellett, a bajnokság a Youth League-ben való szereplést készíti elő.

„Ezért is voltak ezek a fiatal srácok ma is szereplők. (…) Elemeztük az ellenfelet és megpróbáljuk elkapni őket” – tekintett előre a szakember. „Úgy gondolom, abból a kalapból rangosabb ellenfelet nem kaphattunk volna,  mint a Galatasaray. De ennek örülnünk kell, itt a megmérettetés lehetősége a fiataljainknak. Reméljük, fel fogunk emelkedni az ő szintjükre, tudjuk, hogy a régió legnagyobb csapatával fogunk játszani” – tette hozzá.

Az UYL párharcunk első mérkőzését szeptember 14-én 18 órától hazai pályán játsszuk, a visszavágót pedig október 5-én rendezik Isztambulban. Továbbjutás esetén fiataljainkra az ukrán Rukh Lviv és a lengyel Zagłębie Lubin párharc győztese vár a következő körben. Jegyek már kaphatók a bilete.ro oldalon!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza