Kispad | Románia Kupa U15 | Ubrankovics Zoltán | Galaci Oțelul – FK 0–7

A második találkozóját is megnyerte U15-ös együttesünk a Román Kupa csoportkörében. Ubrankovics Zoltán, vezetőedző értékelte honlapunknak a galaci kupameccset.

Kispad | Románia Kupa U15 | Ubrankovics Zoltán | Galaci Oțelul – FK 0–7

A második találkozóját is megnyerte U15-ös együttesünk a Román Kupa csoportkörében. Ubrankovics Zoltán, vezetőedző értékelte honlapunknak a galaci kupameccset.

"Az első perctől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. A támadásaink alapelve az oldalváltásokkal réseket találni a védelmükbe, a boxig lehetőség szerint 2:1, 3:2, 3:1 elleni játékokkal jussunk el, a beadásokra pedig legyen megfelelő számú érkező. Ez már az első perctől kezdve megvalósult, ennek volt köszönhető, hogy már a 10. percben három nullára vezettünk. Ezután is fölényben voltunk, de csak a 29. percben tudtunk eredményesek lenni.

A második félidőben kicsit bátrabban határozottabban próbáltak letámadni minket megakadályozni a labda kihozatalunkat. Ezek a kísérletek nem voltak elég határozottak, egy-kétszer pontatlanok voltunk, így picit nehezebbé tettük saját magunknak a támadásépítést. Fölényük továbbra is megvolt, de kezdett meddővé válni, hiányzott elöl váratlan, gyors, pontos megoldás. Sajgó Kristóf középpályára való felhozatala új színt vitt ebbe, aminek gyors három gól lett a jutalma. A játék képe arányában megfelelő gól különbségű, teljesen megérdemelt győzelemmel folytattuk a kupa-sorozatunkat. Dicséret illeti a srácokat, hisz ugyan mindenki szeretett volna gólt lőni, vagy a csapatból nagyon sokan és a mérkőzés után szomorúan ültek le a kispadra, de egyben megmutatta az erejüket, hogy ez nem látszott a játékokon, mert mindig úgy döntöttek, hogy az a csapatnak legyen jó.

Mindenképp plusz dolog, amit ezen a mérkőzésen adtak mentálisan a játékosok, nekem és annak a pár szülőnek, akinek volt lehetősége utánunk jönni szurkolni. Valójában ezzel a cselekedetükkel még tovább erősítették azt a fajta csapatszellemet, ami jellemzi őket. Nagyon örülök, hogy a 2011 es születésű Bajkó Miki és pályára tudott lépni megmutatva az ő tehetségét, kvalitását és öröm volt nézni, hogy hogyan segíti a csapat őt, hogy sikerekben gazdagon tudjon lejönni a pályáról. Jövő héten szomszédvár rangadóra úgy készülünk, hogy a bajnoksághoz hasonlóan zárhassuk le ebben az évben ezt a sorozatot".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza