Kispad | U15 | Ubrankovics Zoltán | FK Csíkszereda – FC Botoșani 5–0

Az FC Botoșani elleni remek győzelmet követően Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelt honlapunknak.

Kispad | U15 | Ubrankovics Zoltán | FK Csíkszereda – FC Botoșani 5–0

Az FC Botoșani elleni remek győzelmet követően Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Nagy aktivitással kezdtük a mérkőzést. Az elején a jobb oldalunkon, aztán a balon vezetett támadásokkal kerültünk kapujuk elé, de a végjátékok pontatlanok voltak. A 12. percben a hatodik gólszerzési lehetőségünket végül is gólra váltottuk. A gól után pár perc az ellenfélé volt. Mi talán túlságosan megnyugodtun,k ők pedig szerettek volna gyorsan kiegyenlíteni, de ez az állapot azért nem tartott sokáig, folytattuk az ellenfél labdakihozatalálnak sikeres zavarását, és gyakorlatilag a támadó zónánkban, vagy a középső zónánk elején már megszereztük a labdákat. Ebben az időszakban csak egy lehetőség adódott. Majd ezután a 32. percben szereztük meg a második gólunkat. Félidő végéig még két lehetőséget blokkoltak.

A második félidőben nem diktáltunk akkora iramot, mint az elsőben, de így is az elején sok lehetőséget dolgoztunk ki, míg ellenfelünk is többször eljutott a kapunkig. Volt egy-két veszélyes lövésük szabadrúgásból. A támadásaikban nem volt akkora átütőerő, de veszélyesebbé vált a támadójátékuk mezőnyben, mint az első félidőben. Mi nem álltunk le gólszerzési lehetőség kialakításával. Ebben a félidőben a nyolcadikat váltottuk gólra, emelve háromra a rúgott góljaink számát. Ezután ugyan szélről indítva, de a végjátékot a kapura az úgynevezett 14. zónából próbáltuk eszközölni. Itt nem tudtunk lehetőséget teremteni a rúgott gólok számának növelésére, mert ezeket tudták blokkolni. Utolsó tíz percben a személyi- és pozíció változtatások után még két gólt szerzünk, sőt a lefújást megelőző pillanatokban, egy szöglet utáni lepattanót rúgtunk közvetlen a kapu mellé-fölé.

Összességében teljesen megérdemelten arattunk ilyen fölényes győzelmet. Örülök a mérkőzésen kialakított lehetőségek magas számának, de ez nem összetévesztendő gólhelyzetek számával. Ami a játék tartalmi részét illeti, támadásban jó helyen, jól vettük fel a labdákat mind a középpályán mind a támadó zónában. Jól helyezkedtünk, nyitottunk sávokat, területeket, ahova jól mozogtunk be. A szélen bátran felvállaltuk az egy-egy elleni játékokat, jól váltottunk oldalakat, abból jól gyorsítottunk rá az ellenfél védelmére. Szélen kiforgásaink, helycseréink sikereseknek bizonyultak.

Hátul való labdabirtoklásunk, támadásépítésünk az előző mérkőzésekhez képest nem volt olyan kiemelkedően magabiztos, de így is remekül oldottuk meg ezt is ezen a mérkőzésen. Visszatámadásaink és védekezésből támadásba való átmeneteink, főleg a játék helyzetéből is adódva, a mi támadó térfelünkön működött gyorsan és jól. Védekezésben több helyezkedési és felfogás-beli hibát vétettünk, de ezt az ellenfél nem tudta maga javára fordítani, mert gyorsan korrigáltunk, illetve jól segítették ki a srácok egymást. Szerdán az elsőségért folytatott versenyfutásban kicsit lemaradó, de annál motiváltabb Jászvásárral játszunk, és a velük szembeni renoménkat helyretenni akarva utazunk oda a húsvét miatt előre hozott mérkőzésre".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza