Kispad U16 | Szakál Csaba | FK Csíkszereda U16 – Bodzavásári Sőtér-Balázs Jolán Sportiskola 7–0

Kispad U16 | Szakál Csaba | FK Csíkszereda U16 – Bodzavásári Sőtér-Balázs Jolán Sportiskola 7–0

Nagyszerű győzelmet aratott a bajnokság negyedik fordulójában U16-os Elitligás csapatunk szombaton. A hétgólos győzelem után Szakál Csaba vezetőedző értékelt.

„A sereghajtó látogatott hozzánk, de ettől függetlenül tiszteltük ellenfelünket, és megfelelő alázattal, nagy erőbedobással léptünk pályára ellenük. Az elmondható, hogy egyre nehezebb dolgunk van, mert mindenki minket akar legyőzni, viszont nem engedhetjük meg magunknak, hogy pontokat veszítsünk, mivel az a bajnokság kimenetelét tudja befolyásolni.

Már az első perctől kezdve fölényben játszottunk, és ez a kialakított helyzetek számában, valamint gólban is korán megmutatkozott. A vezető találat után is támadásban maradtunk, nyomás alatt tartottuk a vendégek kapuját, és meg is tudtuk duplázni az előnyünket. A második félidőben nagyon magas színvonalú játékot produkáltunk, ahogy az egy bajnokaspiráns csapattól elvárható. Sokat birtokoltuk a labdát, nem vesztettük könnyen azt el, és még több helyzetet dolgoztunk ki, mint az első játékrészben.

A csereként pályára lépők csakúgy, mint a múlt hétvégén, most is remekül szálltak be, és nagyban hozzájárultak ehhez a sok gólos győzelemhez.

Erős keret jött össze a mai napra, bárkihez nyúlhattunk, mindenki nagyon jól teljesített. Annak pedig külön örülünk, hogy a srácok mentálisan nagyon rendben vannak! Egyértelműen jobbak voltunk a Buzăunál, így ezzel a különbséggel is megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Izgalmas sorozat következik, ahol ismét jó ellenfelekkel fogunk találkozni, viszont nincs mitől tartanunk. Nagyon együtt van a csapat, egységesek vagyunk, és hétről hétre jobban nézünk ki egyénileg, és csapatszinten is. Állunk elébe a soron következő feladatnak!” – összegzett Szakál Csaba vezetőedző.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza