Kispad U16│Szakál Csaba│FK – Jászvásári LPS 6:2 (3:0)

Kispad U16│Szakál Csaba│FK – Jászvásári LPS 6:2 (3:0)

Nagyjából két órával a lefújást követően, Szakál Csaba vezetőedző, a Jászvásári LPS, azaz Sportszakközépiskola U16-os csapata elleni győztes mérkőzésen látottakat, honlapunk számára így foglalta össze:

Úgy gondolom, hogy a mai, és a múlt heti bajnoki meccsünkön is meggyőzően játszottunk. A Plojesti Petrosport ellen még problémáink voltak a védekezéssel, és ezt a hét folyamán alaposan rendbe kellett tennünk. Tettük mindezt úgy, hogy a fő taktikai célunk ettől eltérő volt.

A Jászvásári Sportszakközépiskola csapata kellemetlen stílusban játszó ellenfél volt. Összeségében elmondható, hogy ma még szervezettebben, tudatosabban futballoztunk, és a játékosok megvalósították az elképzeléseinket. Több kimagasló egyéni teljesítményt láttunk, a srácok nagyon bátrak, kezdeményezőek voltak, és a támadójátékunk életveszélyes volt. Ez is nem lehet másképp, hiszen a hazai pályánkon vagyunk, innen senki nem viheti el tőlünk a pontokat.

Igazi csapatmunka volt, nagyon jó egyéni teljesítményekkel. Ott lebeg előttünk a cél, és ezt egyszerűen bírni kell, nincs más opció! Dolgozunk tovább!

Szakál Csaba csapata harmadik állomásként, jövő szombaton, a Plojesti ACS Petrolul 52 csapatához utazik. A pontban délkor kezdődő találkozóra, a Chimia Brazi stadionban kerül sor.

Ráduly Róbert Kálmán

2022. augusztus 29.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza