Kispad U16│Szakál Csaba│Petrosport – FK 2:7 (0:4)

Kispad U16│Szakál Csaba│Petrosport – FK 2:7 (0:4)

Nagyjából egy órával a lefújást követően, a csapat hazafele tartó autóbuszán ülve, Szakál Csaba vezetőedző, a Plojesti Petrosport elleni győztes mérkőzésen látottakat, honlapunk számára így foglalta össze:

Büszkék vagyunk a srácokra, mert nehéz mérkőzést játszottunk, aminek voltak fordulópontjai, de ezekből rendre mi tudtunk jól kijönni. Ellenfelünk biztosan a bajnokság legjobbjai közé fog tartozni, ennek ellenére nagyon magabiztosan abszolváltuk az összecsapást.

Nyilván voltak mindenkinél kisebb hullámvölgyek, és némi görcsösség az elején, de ez természetes, mivel ez volt a bajnokság nyitó mérkőzése. Összeségében elmondható, hogy nagyon jó brigád van kialakulóban. Nem csak a pályán, hanem pályán kívül is, és ez az egyik legfontosabb dolog.

Mindenki szereti a futballt, mindenki kőkeményen dolgozik, teszi a dolgát, és jó úton haladunk. Persze vannak játékosok, akiknek többet kell hozzátenni, de a mindennapi munkájukat látva, nem félek attól, hogy a fejlődésük nem menne megfelelő úton.

Ha már elértük ezt a szintet, legyen ez most már alap. A jövőben azon fogunk dolgozni, hogy csak felfelé vezessen az utunk!

Biztos vagyok benne, hogy ez a győzelem kellő lökést ad a csapatnak a soron következő mérkőzésekhez, viszont mindenkinek helyén kell kezelni ezt a mai sikert, mert ez csak az első állomás volt a kitűzött célunk elérése érdekében.

Szakál Csaba csapata második állomásként, jövő szombaton, a Jászvásári Sportszakközépiskola csapatát fogadja. A pontban délkor kezdődő találkozóra, a Római Katolikus Főgimnázium mögötti műgyepes pályán kerül sor.

Ráduly Róbert Kálmán

2022. augusztus 20.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza