Kispad U17│Benkó Tihamér│FK – Temesvári Poli 4:1(0:0)

Kispad U17│Benkó Tihamér│FK – Temesvári Poli 4:1(0:0)

Bő másfél órával a lefújást követően, Benkó Tihamér vezetőedző, a Temesvári Politechnika elleni mérkőzést, honlapunk számára így foglalta össze:

Jó ritmusban, kellően agresszívan és jó játékkal kezdtük a mérkőzést. Főleg a széleken tudtunk az ellenfél mögé kerülni, sikerült is jó pár gólhelyzetet kidolgozni, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. Az ellenfél ellentámadásokból, illetve pontrúgásokból veszélyeztetett. Nekik is volt lehetőségük a gólszerzésre, de szünetig az eredmény nem változott.

A második félidő elején, egy szép jobb oldali akció után, gyorsan vezetést szereztünk. Továbbra is inkább nálunk volt a labda, de egy szép szabadrúgás góllal egyenlített a temesvári csapat. Habár voltak rövidebb periódusok mikor beszorultunk, például egymás után több szögletet is rúghatott az ellenfél, de a bekapott gól nem törte meg a játékunkat. Sikerült helyzeteket kialakítanunk, és újabb gólokat szereznünk, amire a másik félnek már nem volt válasza.

Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények nálunk, de ami a legfontosabb, hogy csapatként jól működtünk, jó játékot tudtunk kitenni a pályára, aminek meg is lett az eredménye. Jól kezdtük a bajnokságot, elégedettek lehetünk a fiúkkal.

Benkó Tihamér alakulata a második játéknapon, jövő vasárnap, Kolozsvárra látogat. Az egykoron szebb időket is megélt Kincses Városban, a jó erőkből álló, a helyi Viitorul Futballakadémia lesz az ellenfél. A mérkőzésnek délután kettőtől, a Dan Anca Sportközpont ad otthont.

Ráduly Róbert Kálmán

2022. augusztus 21.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza