Kispad | Ubrankovics Zoltán | Elitliga U15

Magabiztos, háromgólos győzelemmel folytatta szereplését U15-ös, elitligás együttesünk. A fiúk a Bákó elleni rangadóját Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

Kispad | Ubrankovics Zoltán | Elitliga U15

Magabiztos, háromgólos győzelemmel folytatta szereplését U15-ös, elitligás együttesünk. A fiúk a Bákó elleni rangadóját Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Az első félidőt jól kontrolláltuk mind védekezésben, mind támadásban. Előrelépés az előző mérkőzésekhez képest, hogy a türelmes, a labdát földön tartó támadásépítéseink már nem csak a középső zónáig tartottak, hanem a támadózónában is kerestük annak a lehetőségét, hogy hogyan tudjuk tovább építeni a játékot 2-1 vagy 2-2 elleni játékkal. Örvendetes hogy ezt már a szélén is bevállaltuk. Ennek volt köszönhető a második találatunk is. Örülök, hogy az első találatunk pedig egy szöglet variációból született.

Védekezésben az előző mérkőzésekhez képest kiemelkedő fegyelmezettséggel, időben reagáltuk le az ellenfelünk mélységi indításait. Ebben a részben annyi hiba előfordult, hogy a védelem és a középpálya között területet hagytunk, amibe az ellenfelünk bejátszotta a labdát, így tovább tudta építeni a támadásait, de nagy gólhelyzetet nem sikerült kidolgoznia, mert mindig volt a védelemben olyan játékos, aki szerelni tudott.

A második félidőben ellenfelünk kicsit kockáztatva ránk jött. Többet pattogott a labda a mi térfelünkön. Ugyan itt már jobban lezártuk a védelem és a középpálya közti területet, de a bejövő magas, erőteljes, kilences pozícióban játszó ellenfelünkre nem léptünk ki, emiatt sokszor szembe tudott fordulni a kapuval és tovább játsszva a játékot kellemetlen helyzeteket teremtett a kapunk előtt, de nagyobb helyzet nélkül.

Mivel az ellenfelünk kinyílt, nagyobb területet kapva, támadásainkat már nem egy felállt védelem ellen kellett végrehajtanunk. Ìgy főleg jobb oldalt lendületből tudtunk mögéjük kerülni és helyzeteket kidolgozni. Végül a mérkőzés végén sikerült lezárni a mérkőzést és teljesen megérdemelten hagyhattuk el a pályát győztesen.

Az első play-off, play-out-ot eldöntő mérkőzésből jól jöttünk ki. Bár a keretünkből öt játékos Felcsúton, a Puskás Akadémián csütörtökig tesztelésen vesz részt, felkészülünk a következő play-offot, play-outot meghatározó, Brassó elleni mérkőzésre, hogy hasonlóképpen abszolváljuk azt is".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza