Kispad | Benkó Tihamér

Kispad | Benkó Tihamér

Idegenbeli sikerrel zárta a 2022/2023-as szezont U17-es, elitligás csapatunk. Benkó Tihamér vezetőedző értékelte az Aradi UTA vendégeként aratott 3–1-es győzelmet.

"Nem kezdtük jól a mérkőzést, pontatlanok voltunk hátul, lassúak, körülményesek a középpályán és elöl. Labdával és labda nélkül sem találtuk a megoldásokat, holott az ellenfél 4-4-2-es játéka elméletileg kellett volna feküdjön nekünk. A mi 4-3-3-as formációnknak működnie kellett volna, viszont nem tudtuk minőségi tartalommal megtölteni a játékot. Az ellenfél vezetést szerzett, több nagy helyzetük is volt ami kimaradt, mi pedig egy szerencsés góllal egyenlítettünk.

A félidőben többet is cseréltünk, fejben kellett inkább frissíteni a csapatot, a második játékrészben sokkal jobb teljesítményt is nyújtottunk. Lüktető lett a játék, helyzeteket dolgoztunk ki, meg is szereztük a vezetést. Hátul stabilak voltunk, jól hárítottuk el a az ellenfél támadásait, a meccs végén pedig megszereztük a harmadik gólt is.

Összességében ez a meccs is olyan volt mint a szezonunk, voltak jó és rosszabb periódusok is benne, ezzel a győzelemmel megtartottunk a negyedik helyünket, ami úgy gondolom összességében nem is nagy siker, de nem is kudarc, ott fejeztük be a bajnokságot ahol a helyünk is van jelenleg. A győzelemhez gratulálok a srácoknak, innentől kezdve készülünk a kupadöntőre".

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza