Köszönünk mindent, Gyenge Szilárd!

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatánál folytatja pályafutását Gyenge Szilárd, az FK Csíkszereda saját nevelésű kapusa.

Köszönünk mindent, Gyenge Szilárd!

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatánál folytatja pályafutását Gyenge Szilárd, az FK Csíkszereda saját nevelésű kapusa.

Az első osztályba, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK szuperligás csapatába igazolt liga 2-es együttesünk első számú kapusa, Gyenge Szilárd. A 23 éves hálóőr az FK Csíkszereda, illetve a Székelyföld Labdarúgó Akadémia saját nevelésű játékosa, gyermekkorától kezdve piros-fekete színekben szerepelt. Gyenge Szilárd 2019-ben mutatkozott be az FK felnőtt csapatában, majd hamarosan meghatározó tagja lett az együttesnek. A kapus csaknem száz mérkőzésen állt a gólvonalon az FK Csíkszereda színeiben, három kupameccsen és 93 bajnokin védte a kapunkat. 

A játékos a szerződése aláírása után nyilatkozott honlapunknak.

"Jól fogadtak nagyon Sepsiszentgyörgyön. Mindenféle érzések kavarognak most bennem, ezt nem lehet kifejezni. Szeredában kezdtem, összesen 16 évet töltöttem el a klubnál. Nehéz megválni, dehát ilyen a sportélet és előbb-utóbb eljön ez a pillanat. Nagyon sok szép emlékem van amit reggelig tudnék sorolni. Itt nőttem fel, itt lettem azzá, aki lettem a pályàn és a pályán kivül is. Hálás vagyok a klubnak mindazért, amit értem tett!"

Köszönünk mindent, Szilárd, amit a klubunkért tettél! Sok sikert kívánunk a további pályafutásodhoz!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza