Közlemény | László Csaba a megbízott vezetőedző

Közlemény | László Csaba a megbízott vezetőedző

A hétfői, Sellenberki SC elleni vereséget követően klubunk vezetősége úgy döntött, hogy a Liga 2-es csapat irányítását megbízott vezetőedzőként László Csaba veszi át. Dican Ferenc más szerepkörben fogja szolgálni a klubot a jövőben.

Nem sikerült itthon tartani Liga 2-es csapatunknak a felsőházi rájátszásba jutásért vívott küzdelem szempontjából fontos három bajnoki pontot hétfőn. Csapatunk Sellenberk elleni vereségét követően, klubunk vezetősége személyi változásokról döntött a szakmai stábban. A döntés értelmében a csapat felkészítését László Csaba veszi át. A szakember megbízott vezetőedzőként fogja ellátni feladatát.

Az eddigi vezetőedző, Dican Ferenc a klub kötelékében marad, játékos-megfigyelőként (scout) szolgálja a jövőben az FK Csíkszeredát.

Csapatunk jelenleg a másodosztályú bajnokság felsőházi rájátszást jelentő hatodik helyén áll. A téli szünet előtti utolsó fordulóban, december 3-án a Temesvári Politehnica otthonába látogatunk.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza