Kurucsai Milán az U16 kispadján!

Kurucsai Milán az U16 kispadján!

Kurucsai Milán lett az U16-os csapatunk vezetőedzője, munkáját másodedzőként Antal Szilamér, míg kapusedzőként Fekete Károly segíti.

A kecskeméti származású szakember pontosan egy éve érkezett Csíkszeredába és a gyerekkorosztályok szekcióvezetőjeként, illetve az U16-os csapat másodedzőjeként dolgozott. Mint, ismert Dusinszki Zoltánnal remek párost alkottak és megnyerték az U17-es országos bajnokságot. Ezt követően a Székelyföld Labdarúgó Akadémia vezetősége új feladattal bízta meg, így a folytatásban az U16-os csapat vezetőedzőjeként fog tevékenykedni.

IMG_20180717_175719_resized_20180717_062317841

Kurucsai Milánnal a tegnapi edzés után beszélgettünk:

Egy új csapattal dolgozol, már túl vagytok két edzésen, mi az első benyomásod?

"Ez az ismerkedés időszaka, hiszen a csapat nagyrészét egyáltalán nem is ismertem és ők se egymást. Ugyanakkor én szeretek egyből, így a közepébe belemenni, amellett, hogy kineveztük ezt egy rávezető időszaknak. Én arra szánom ezt a hetet, hogy egy kicsit a játék minden elemét felmérjük a gyerekeknél, hogy mivel érkeztek ide hozzánk. Két napon vagyunk túl, én igyekszem a lehető legpontosabb következtetést levonni ebből a két edzésből és akkor még van három a héten, amiből lesz egy gyakorlójáték is pénteken az U17-es csapat ellen és akkor kapunk egy képet, hogy jövőhéten honnan is indul a munka."

Mi a célkitűzés erre az idényre?

"U17-es bajnokságban fogunk indulni, de kétoldalúvá választanám a dolgokat. Egyrészt az én célom az, hogy a téli szünetre egy olyan csapatot lássak a pályán, aki már hasonlít az itteni elvárásokhoz, ugye itt az akadémiára gondolok. Olyan csapatot szeretnék látni, aki a viselkedést illetően hozzám közel áll, illetve az általam támasztott elveknek megfelel és természetesen szeretnék minél több meccset megnyerni."HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza