Legyőzték a Puskás AkadémiátLejátszotta első felkészülési mérkőzését az FK Csíkszereda: a fiúk pénteken a Székelyföldön edzőtáborozó Puskás Akadémia U19-es korosztályú csapata ellen léptek pályára, és 1–0-ra győztek.

Két meccset játszottak pénteken: előbb a Puskás Akadémia U17-es csapata a Marosvásárhelyi ASA hasonló korosztályú gárdájával játszott, a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult; ezt követően kezdődött az FK Csíkszereda C-osztályos alakulata és a Puskás Akadémia U19-es korosztályú csapata közötti edzőmeccs. A  találkozóra legalább százan látogattak ki.

A barátságos mérkőzés attól volt érdekes, hogy két olyan focista is bemutatkozott, akit Ilyés Róbert játékos-edző próbajátékra hívott. Így értelemszerűen a szászrégeni Szotyori Krisztián és a marosvásárhelyi Totó Szilárd is a kezdőcsapatban kapott helyet, ám egyelőre egyikük sorsáról sem döntött Ilyés Róbert. A találkozó első félidejében nem esett gól, a második játékrész 31. percében viszont büntetőrúgáshoz jutottak a csíkiak. Czimbalmos Zalánt szabálytalanul állították meg a büntetőterületen, a vendégek játékosa piros lapot kapott. A büntetőt Majzik Adrián értékesítette.

Az FK Csíkszeredában pályára lépett: Laurențiu Husar, Székely Ervin, Lőrincz József, Claudiu Gâlea, Majzik Adrián, Csűrös Attila, Szotyori Krisztián, Györgyi Artúr, Fodor Tamás, Czimbalmos Zalán, Totó Szilárd; cserejátékosok: Dávid Norbert, Burus Bernát, Szöllősi Márton, Pál Örs, Tankó Előd, Kurkó Márk és Antal Hunor.

A fényképet Veres Nándor készítette.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza