Liga 2 | A hosszabbításban vesztettünk

A hosszabbítás utolsó percében kapott találattal vesztettük el a felsőházi rájátszás utolsó mérkőzését a Bodzavásári Gloria ellen. A szombaton délben kezdődött találkozón több gólszerzési lehetőséget dolgoztak ki Ilyés Róbert tanítványai, ám azokat nem tudtuk értékesíteni, míg az ellenfél egy szerencsés góllal győzött.

Liga 2 | A hosszabbításban vesztettünk

A hosszabbítás utolsó percében kapott találattal vesztettük el a felsőházi rájátszás utolsó mérkőzését a Bodzavásári Gloria ellen. A szombaton délben kezdődött találkozón több gólszerzési lehetőséget dolgoztak ki Ilyés Róbert tanítványai, ám azokat nem tudtuk értékesíteni, míg az ellenfél egy szerencsés góllal győzött.

Bakos Ervin blokkolt lövésével indult a szombati mérkőzés, amelyet mintegy 600 néző követett a helyszínen. A Lokálpatrióták ezúttal is kitettek magukért, így hangos biztatás mellett vezethettük akcióinkat, amelyekből nem is volt hiány a meccs első fél órájában. A hetedik minutumban például Jebari bal oldali beadása találta meg nagyszerűen Bloj Erwint a hosszú oldalon, aki nem is tétovázott, fejjel megcélozta a bal alsó sarkot, Lăpădat hatalmas bravúrral mentett szögletre.

Két perc elteltével bal oldali akció végén Balogh Szilárd középra adott labdájával Bakos Ervin célozta meg a kaput, és centiméterekkel ugyan, de elvétette a célt. A vendégek a 11. percben veszélyeztettek először, Dumitru Cristian fölé szálló fejesét jegyezhettük fel, az ellentámadásból Soufiane Jebari célozta meg a bal alsót, a vendég hálóőr ezt is kiütötte. A 14. percben egy bal oldali szabadrúgás variáció után Veres Szilárd fejelt kevéssel mellé.  A félidő hajrájában újabb Bloj Erwin helyzetet jegyezhettünk fel, a középpályás jobbról, éles szögből leadott lövését, szögletre ütötte Lăpădat

Csendesen indult a második játékrész, néhány sárga lapon és veszélyes beadáson kívül nem igen volt figyelemre méltó esemény. A 75. percben viszont Csürös Attila jó 35 méterről megeresztett lövése megrengette a kapufát, ezzel riadót fújt a mieinknek. A következő minutumban Makrai közeli próbálkozásánál védett a vendégkapus. A 78. percben Bloj beadása nyomán Gal-Andrezly fejelt látványos mozdulattal, sajnos mellé. A 84. percben Gheralia nagy helyzetben középről fölébombázott, majd Szondi Botond veszélyes beadása halt el a kapus kezében. A hosszabbítás második percében Pintér Bence remek kapáslövése alig tévesztett célt.

A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a lefújás előtti pillanatokban egy ellentámadás végén a csereként beállt Bucur Gabriel némileg szerencsés körülmények között perdített a bal alsóba. A csapat készülhet a kétmeccses osztályozó-párharcra, az ellenfelünk vasárnap fog kiderülni, a menetrendet pedig hétfőn teszik közzé.

Liga 2, play-off 10. forduló
FK Csíkszereda – Bodzavásári Gloria 0–1 (0–0)

Csíkszereda, FK stadion
Vezette: Robert Avram (Piteşti), asszisztensek: Daniel Vlase (Galac) și Ovidiu Timar (Nagyvárad)
Gólszerző: Gabriel Bucur (90+4.)
Sárga lap: Bloj Erwin (18.), Gal-Andrezly (26.), ill. Ferraresco Diego (28.), Faragau Alexandru (32.)., Crisan Radu
FK Csíkszereda: Gyenge Szilárd – Nagy János, Kelemen Dávid, Csürös Attila, Gal-Andrezly Peter, Veres Szilárd (Pintér Bence, 85.), Soufiane Jebari (Szondi Botond, 85.), Bakos Ervin ( Andrei Gheralia, 72.), Bloj Erwin, Balogh Szilárd (Ronai Robert, 60.), Jelena Richárd (Makrai Gábor, 72.) Vezetőedző: Ilyés Róbert
Gloria: Lăpădat – Ferraresso, R. Crișan, Nadolu, Sălceanu, Akhmatov, Perianu (R. Raicu, 90+1.), Al. Fărăgău (D. Dumitrașcu, 60.), D. Benzar (Mihaiu, 60.), Cr. Dumitru (Gab. Bucur, 90+1.), Șteau (Chică-Roșă, 71.) Vezetőedző: Andrei Prepeliță

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza