Liga 2 | Így fog működni a családi kedvezmény

A kedvezményes belépéshez a stadion beléptető kapuinál kell majd karszalagot igényelni, amit a mérkőzések ideje alatt viselni kell. Előzetes regisztráció, jegyigénylés nem szükséges.

Liga 2 | Így fog működni a családi kedvezmény

Amint a 2023/2024-es szezonbérletekről szóló hírünkben jeleztük, klubunk vezetőségének döntése értelmében az új idény mérkőzéseire minden szülő, felnőtt, aki 14 éven aluli gyermekkel érkezik, ingyenesen léphet be a stadionba a gyermekkel együtt, a rendelkezésre álló helyek függvényében.

A kedvezményes belépéshez a stadion beléptető kapuinál kell majd karszalagot igényelni, amit a mérkőzések ideje alatt viselni kell. Előzetes regisztráció, jegyigénylés nem szükséges. Ugyanakkor előfordulhat, különösen nagy érdeklődésre számottevő találkozók alkalmával, hogy a térítésmentes helyek korlátozottan fognak rendelkezésre állni.

Az FK Csíkszereda vezetősége a kedvezmény igénybevétele és a beléptetés során is számít szurkolóink együttműködésére.

Akciónkkal szeretnénk elérni, hogy mérkőzéseink látogatása legyen valódi családi program és kiemelt társadalmi esemény városunkban. Töltsük meg együtt a lelátókat az új szezonban, és küzdjünk együtt újabb piros-fekete sikerekért!

Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza