Liga 2 | Isten hozott, Bloj Ervin!

Elsősorban középpályásként segíthet céljaink elérésében liga 2-es együttesünk legújabb igazolása, Bloj Ervin. A harcos mentalitású középpályás Vajdahunyadon és Déván szerepelt korábban.

Liga 2 | Isten hozott, Bloj Ervin!

Elsősorban középpályásként segíthet céljaink elérésében liga 2-es együttesünk legújabb igazolása, Bloj Ervin. A harcos mentalitású középpályás Vajdahunyadon és Déván szerepelt korábban. Ismerkedjenek meg a csernakeresztúri születésű játékossal!

A Déva szomszédságában található Csernakeresztúrról származik liga 2-es együttesünk legújabb igazolása, Bloj Ervin. Az érdekes történelemmel rendelkező falu közel-távol az egyetlen magyar többségű település a környéken, innen indult el a labdarúgó pályafutása középpályásunknak. Mint a játékos megosztotta velünk, klubunk menedzsere, Eugen Pîrvulescu figyelt fel a játékára és ajánlotta fel a lehetőséget, hogy Csíkszeredába igazoljon. Miután igent mondott és a klubok is megegyeztek egymással, máris az FK kötelékében találta magát.

Farkas Endre

"Alig vártam, hogy érkezzek meg Csíkszeredába, hiszen Déván a harmadosztályban játszottam. Olyan körülmények fogadtak itt, amit nem is gondoltam, hogy létezhet Romániában, nagyon jó kondíciók közé kerültem" – mondta el Ervin. A játékos a dévai sportiskola kötelékében nevelkedett, felnőtt szinten korábban a Vajdahunyadi Corvinul és a Dévai CSM kötelékében szerepelt, harmadosztályban.

Igazi harcos

Ervin jobb középpályásként érzi magát leginkább otthon a pályán, de a középpálya bal oldalán sincs elveszve és támadóként is szerepelt már korábban, tudtuk meg. Mint megosztotta, legnagyobb erényének a harcosságát tartja, nem ismer elveszett labdát játék közben.

"Hamar befogadtak a fiúk és az egész stáb is, amit külön meg szeretnék köszönni. Nagyon jó közösségbe kerültem. Kicsit nehéz volt, mert eljöttem otthonról ilyen messzire, egyedül. Szerencsém volt, hogy a csapat így fogadott. Minden nap próbálom a legjobbat nyújtani edzéseken és ha majd a stáb pályára küld, megpróbálom bebizonyítani, hogy jól döntöttek" – fogalmazott a középpályás.

Sok sikert kívánunk FK-mezben, Ervin!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza