Liga 2 | Egy pont idegenből

Gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben is eredménytelenek voltak a csapatok liga 2-es együttesünk clinceni-i fellépésén a Bukaresti Metaloglobus ellenében.

Liga 2 | Egy pont idegenből

Gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben is eredménytelenek voltak a csapatok liga 2-es együttesünk clinceni-i fellépésén a Bukaresti Metaloglobus ellenében.

Szerény érdeklődés kísérte liga 2-es csapatunk clinceni-i fellépését, kongó lelátók előtt indult útjára a labda az Arena 1 elnevezésű stadionban. Bátran kezdett együttesünk, az első percekben egyértelműen uraltuk a játékot, jóval többet birtokoltuk a labdát. Igazán nagy lehetőség nem alakult ki Avram kapuja előtt, de néhány szöglet egyértelműen jelezte fölényünket.

Az első hazai lehetőségre a 21. percig kellett várni, amikor egy jobb oldali beadás zúgott el Voicu feje fölött. A 34. minutumban Jebari harcolt ki szögletrúgást a jobb oldalon, Nistor Ákos ívelte be a labdát, Apro fejese a jobb oldali kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 37. percben Gyenge Szilárdnak először kellett igazán bizonyítania tehetségét. Fiatal hálóőrünk jól oldotta meg a feladatát a kapu jobb ioldalára tartó lövésnél. A félidő hajrájában Veres Szilárd blokkolt jól egy hazai próbálkozást, ez volt a pihenő előtti utolsó momentum.

Meddő fölény

A második félidő elején újabb FK-lehetőséget jegyezhettünk fel, Avram is megmutatta, hogy lehet rá számítani és hárítani tudott. A játék javarészt a mezőnyben zajlott, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Mindemellett az iramra, küzdelemre nem lehetett panaszunk, hajtott, harcolt együttesünk. Érdekes jelenet zajlott a 76. percben a hazai kapu előtt, Bakos Ervin blokkolta a hazai kapus kirúgását, alabda a hálóba pattant játékosunkról, ám a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást és középpályásunkat sárga lappal "jutalmazta".

A vége előtt tíz perccel Csürös Lövése kis híján meglepte Avramot a jobb oldali kapufánál, a szöglet után Veres Szilárd fejelt kapura, a hazai hálóőr menteni tudott. Fokoztuk a nyomást a hajrában, folyamatosan a Metaloglobus térfelén tartottuk a labdát és több jó beíveléssel igyekeztünk gólveszélyes helyzetet teremteni. A hosszabbítás második percében egymás után két sarokrúgást is végezhettünk, ám ezekből sem alakult ki igazán nagy gólveszély, így az öt perces ráadás ellenére sem sikerült hálóba találni. Maradt a gól nélküli döntetlen, folytatás október 21-én, hazai pályán a Dési Unirea ellen.

Liga 2, alapszakasz 9. forduló
Bukaresti Metaloglobus – FK Csíkszereda 0–0

Clinceni, Arena 1 stadion
Vezette: Mihai Motan (Târgovişte), asszisztensek: Mihaiță Adrian Noroc (Botoşani), Cristian Cosmescu (Râmnicu Vâlcea)
Sárga lap: Diallo (67.), Gab. Pătrașcu (70.), Iacob (86.), ill. Bakos Ervin (76.), Csürös Attila (82.)
Metaloglobus: R. Avram – Diallo, Honciu, Ad. I. Voicu (Saeed, 70.) , Andr. Sava, Gab. Pătrașcu (Mihăilă, 75.), Jouadio, Huiban, Vl. Bogdan, Al. Iacob, Caramalău Vezetőedző: Ianis Zicu
Csíkszereda: Gyenge Szilárd – Szabó Bálint, Kelemen Dávid, Apro Claudiu, Vita Dániel (Gál-Andrezly Péter, 64.), Csürös Attila (Nagy János, 83.), Veres Szilárd, Soufiane Jebari (Bloj Erwin, 73.),  Nistor Ákos (Bakos Ervin, 64.), Ronai Robert, Jelena Richárd (Makrai Gábor, 46.) Vezetőedző: Ilyés Róbert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza