Liga 2 | Győzelmével előzött a Gloria

Gólképtelennek bizonyult és egy gólos vereséget szenvedett liga 2-es csapatunk Bodzavásáron vasárnap kora délután.

Liga 2 | Győzelmével előzött a Gloria

Gólképtelennek bizonyult és egy gólos vereséget szenvedett liga 2-es csapatunk Bodzavásáron vasárnap kora délután.

Élénk iramban kezdődött a vasárnap kora délutáni összecsapás. Kelemen Dávidék messzeföldön sem maradtak támogatás nélkül, a Gyenge kapuja mögött felsorakozott Lokálpatrióták lelkes biztatása bezengte a Gloria stadiont. Oda-vissza játék folyt a pályán, mindkét csapat lelkesen vetette bele magát a küzdelembe. Az első negyed óra elteltével magához ragadta a kezdeményezést a házigazda, ez néhány gólszerzési lehetőségben is megnyilvánult. A 15. percben Cristian Dumitru helyzetét jegyezhettük fel, majd Gyenge védte Akhmatov 18 méteres lövését.

A 27. percben előnybe kerültek a vendéglátók. Jobb oldali támadás végén Dobrosavlevici találta meg középen Perianut, aki egy igazítás után, 17 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (1–0). A hátrány hatására megélénkült a játékunk és igyekeztünk átvenni az irányítást. Többször el is jutottunk Greab kapujáig, ám igazán komoly gólhelyzetet nem sikerült kialakítani. A játék képe alapján megérdemelt hazai vezetéssel vonultak pihenőre a felek.

A második 45 percben is maradt a nagy iram, nem tartalékoltak a csapatok. A Bodzavásár magabiztosan őrizte előnyét, sőt, a 60. percben Gyenge bravúrjára is szükség volt, hogy ne nőjön a különbség, Mihnea Rădulescu léc alá tartó lövését ütötte ki látványos mozdulattal kapuvédőnk. A 73. minutumban Babati eresztett meg egy jó lövést a jobb oldalról a hosszú sarokra, ám Greab a helyén volt. Az ellentámadásból Benzar középről leadott lökete alig kerülte el a kapu bal alsó sarkát. A 82. percben Jebari veszélyeztetett, ám végül blokkolták próbálkozását. Az utolsó percben újra ő próbálkozott 18 méterről, ám nem talált kaput, elszállt a labda a kapu fölött.

Győzelmével a Bodzavásár a mieink elé került a táblázaton, így jelen pillanatban az osztályozó látszik biztosnak csapatunk számára. A folytatásban, április 24-én, szerdán, 17 órától a Sellenberki SC otthonában szerepel csapatunk.

A forduló további eredményei
Vajdahunyadi Corvinul – CS Mioveni 2–0
Sellenberki SC – Unirea Slobozia 1–2
A felsőház állása
 

                 
1. Unirea Slobozia 5 3 1 1 6–3  +3 50
2. Vajdahunyadi Corvinul 5 2 2 1 5–3  +2 45
3. Sellenberki SC 5 0 3 2 1–4  -3 45
4. Bodzavásári Gloria 5 1 4 0 4–3  +1 41
5. FK Csíkszereda 5 2 1 2 5–5   0 39
6. CS Mioveni 5 0 3 2 2–5  -3 36

 

Liga 2, play-off, 5. forduló
Bodzavásári Gloria – FK Csíkszereda 1–0 (1–0)

Bodzavásár, Gloria stadion
Vezette: Busi Cătălin (Râmnicu Vâlcea), asszisztensek: Neacșu Ionuț Traian (Bukarest), Duță George Bogdan (Bákó)
Gólszerzők: Ovidiu Perianu (27.)
Sárga lap: Andrei Prepeliță (70.), Denis Dumitrașcu (71.), Rassambek Akhmatov (83.), Alin Dobrosavlevici (90.), ill. Gal-Andrezly Peter (20.), Kelemen Dávid (85.)
Gloria: Alexandru Greab – Sergiu Pîrvulescu, Alexandru Dandea, Alin Dobrosavlevici, Denis Dumitrașcu (Radu Crișan, 86.), Vlad Prejmerean (Daniel Benzar, 46.), Rassambek Akhmatov, Ovidiu Perianu, Mihnea Rădulescu (Matei Tănasă,86.), Cristian Dumitru (Valentin Dumitrache, 53.), Adi Chică-Roșă (Robert Sălceanu, 64.) Vezetőedző: Andrei Prepeliță
FK Csíkszereda: Gyenge Szilárd – Nagy János (Bloj Erwin, 64.), Kelemen Dávid, Csürös Attila (Apro Claudiu, 69.), Gal-Andrezly Peter, Veres Szilárd, Soufiane Jebari, Bakos Ervin, Babati Benjamin, Ronai Robert (Balogh Szilárd, 69.), Jelena Richárd (Makrai Gábor, 64.) Vezetőedző: Ilyés Róbert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza