Liga 3 | Az éllovas érkezik

Liga 3 | Az éllovas érkezik

Hazai pályán folytatja szereplését Liga 3-as fiókcsapatunk. Demény Norbert tanítványai pénteken a listavezető Foresta Suceava együttesét fogadják.

Az utóbbi két játéknapon pont nélkül maradt Liga 3-ban szereplő csapatunk, a góllövéssel pedig továbbra is hadilábon állunk. Utoljára a hetedik fordulóban, a Darabani elleni idegenbeli találkozón voltunk eredményesek, azóta csaknem egy hónap telt el.

A vendégekkel a második játéknapon találkoztunk idegenben Akkor sima 4–0 lett a vége oda, a felnőtt mezőnyben rutintalannak számító fiataljaink három rögzített helyzetből kapott gól után kerültek behozhatatlan hátrányba. A Suceava azóta is kiemelkednek a mezőnyből, egyetlen vereségüket a 8. fordulóban a Miroslava vendégeként könyvelhették el. Ezen kívül még Fălticeni-ben hagytak egy pontot, a többi mérkőzésüket megnyerték a bukovinaiak. Eddigi találkozóikat imponáló 21–5-ös gólkülönbséggel hozták, a megszerzett 25 pontjuk héttel több az őket a dobogón üldöző Bákó által megszerzett egységek száma.

A mi csapatunk jelenleg a táblázat utolsó helyét foglalja el. Ahogy Demény Norbert vezetőedző több alkalommal megerősítette: minden mérkőzésből tanulni lehet és kell. Ezúttal is arra készülhetünk, hogy erős ellenféllel nézünk farkasszemet, ám biztosak lehetünk abban, hogy a fiúk a pályán mindent meg fognak tenni a minél jobb eredmény eléréséért. A felnőtt keretnél is figyelembe vett játékosok közül Sándor Raul, Bujdosó Szilárd, Csiszer Balázs, Karácsony Márk, Vita Dániel is ott lesz a Sportparkban. Karácsony Márk kapus tartalékja Moga Bogdan lesz a találkozón. Balázs Lajos Norbert és Göndör Alex sérülés miatt fog hiányozni.

A mérkőzés 14 órakor kezdődik a Sportparkban. Várjuk kedves szurkolóinkat! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza