Liga 3 | Búcsúzásként egy pont Miroslaváról

Liga 3 | Búcsúzásként egy pont Miroslaváról

Pénteken délután befejeződött tartalékcsapatunk liga 3-as szezonja, Demény Norbert legénysége 1–1-es döntetlennel búcsúztatta a bajnokságot.

A tisztes helytállás és a szezon szép búcsúztatása lehetett az egyetlen célja liga 3-as tartalékcsapatunknak a bajnokság zárófordulójában. A fiúk már nem léphettek feljebb az alsóházi rájátszás ötödik helyénél, a házigazda Miroslava pedig biztos csoportelsőként vágott neki a találkozónak. A mérkőzés egy-egy gólt hozott mindkét oldalon. A mieink az első félidő hajrájában szerezték meg a vezetést. Egy saját térfélről elvégzett szabadrúgás után Sebestyén Botond iramodott meg a bal oldalon, az alapvonal közeléből beadott labdájára jól érkezett a hosszú saroknál Hodgyai László, aki a bal kapufát is érintve a hálóba fejelt (0–1).

A második félidő első negyedórájának végéhez közeledve érkezett a hazaiak egyenlítő találata, méghozzá szintén fejesből. Jobb oldalról érkezett egy hosszú labda, ami egyedül találta középen Cazacut, aki a bal felső sarokba fejelt (1–1). A lefújásig nem változott az eredmény, így döntetlennel fejezte be a bajnokságot az FK második számú csapata.

Liga 3., play-out 10. forduló
CS Ştiinţa Miroslava – FK Csíkszereda II. 1–1 (0–1)

Uricani
Vezette: Apetrei Cosmin (Roznov), asszisztensek: Blănariu Alexandru (Fălticeni), Paduraru Sebastian (Gura Humorului)
Gólszerzők: Cazacu Daniel (59.), ill. Hodgyai László (43.)
Miroslava: Daniuliuc Răzvan – Petrisor Victor, Saizu Cosmin, Sovea Tiberiu, Bogles Mattia, Botezatu Denis, Durascu Iulian, Mihaieș Vasilică, Sonea Robert, Danace Vlad, Bordeianu Gabriel Vezetőedző: Selymes Tibor
FK Csíkszereda II.: Lukács Dániel – Szin Ferenc, Vereguţ Dániel, Miklós Norbert, Baga István Szabolcs, Bóné Márk (Marosi Krisztián, 73.), Fazakas Henrik (Dobre Bogdan, 73.), Sebestyén Botond, Balázs Norbert (Csala Róbert, 46.), Hodgyai László, László Norbert (Péter Zsombor, 62.) Vezetőedző: Demény Norbert

Farkas Endre




Hozzászólások



Fejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza