Liga 3 | Egy pont a tavaszi nyitányon

Liga 3 | Egy pont a tavaszi nyitányon

Bár Bakos Ervin korai góljával megszereztük a vezetést a Viitorul Darabani elleni pénteki bajnoki mérkőzésen, ellenfelünk a hajrához közeledve büntetőből kiegyenlített, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

A győzelem reményében lépett pályára farmcsapatunk a Liga 3-as pontvadászat tavaszi nyitányán. Ebbéli szándékában a Liga 2-es csapatunk több játékosa is igyekezett a fiatalok segítségére lenni. Kitűnően kezdtük a találkozót, Bakos Ervin a második percben parádés lövéssel vette be a vendégek kapuját (1–0). A kezdeti lendület kitartott a játékrész további részére is, azonban helyzetek ritkán adódtak. Ez igaz volt mindkét oldalra. A vendégek a 10. percben álltak legközelebb a gólszerzéshez, amikor az oldalhálót találták telibe. A 17. percben Lukács Dániel kiváló védéssel igazolta tehetségét, öt perc elteltével pedig Jelena Richárd perdített közelről Curileac kezébe.

Lukács bravúrjai is kellettek

A második félidő vendég lehetőséggel indult, majd továbbra is inkább a Darabani akarata érvényesült. Többet birtokolták a labdát a vendégek, de továbbra sem igazán volt benne a gól a játékukban. A félidő közepén túllépve Sütő Zalán szabálytalankodott büntetőt érően, a látogatók Gău Alexandru révén éltek a felkínált lehetőséggel és kiegyenlítettek, a labda éppen középre, a balra elmozduló Lukács helyére érkezett (1–1).

Hálóőrünk a folytatásban egymást követően bemutatott bravúrokkal mentette meg csapatunkat attól, hogy a Viitorul átvegye a vezetést. A hajrában több lehetőségünk is volt arra, hogy a magunk javára fordítsuk a mérkőzést, azonban Vereguț Dániel fejese, majd Balázs Lajos Norbert perdítése is elkerülte a kaput. Maradt a döntetlen, folytatás március 18-án, szombaton a Șomuz Fălticeni otthonában.

Liga 3, alapszakasz 16. forduló
FK Csíkszereda II. – Viitorul Darabani 1–1 (1–0)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Bădărău Raul Sebastian (Vajdahunyad), asszisztensek: Barbulescu Marius (Bukarest), Istrate Marian (Buftea)
Gólszerzők: Bakos Ervin (2.), ill. Gău Alexandru (71., büntetőből)
Sárga lap: Arcip Alexandru (26.), Gău Alexandru (43.), Ill. Bakos Ervin (36.), Balázs Lajos Norbert (75.)
FK Csíkszereda II.: Lukács Dániel – Sütő Zalán, Kelemen Dávid, Vereguț Dániel, Balázs Lajos Norbert, Csiszér Balázs (Schieb Marvin, 82.), Göndör Alex Valentin, Bujdosó Szilárd , Bakos Ervin Raul (Birtalan Tamás, 61.), Suciu Toni, Jelena Richárd (Csürös Attila, 82.) Vezetőedző: Demény Norbert
Darabani: Curileac Vasile – Boșînceanu Robert (Gucianu Sebastian, 85.), Cososchi Adrian, Tăcutanu Danuț, Mitoseriu Cosmin, Stancoschi Alexandru, Gău Alexandru, Arcip Alexandru (Boșînceanu Denis, 46.), Filip Matei (Răuțu Adrian, 46.), Busuioc Florin (Melinte Bogdan, 46.), Ursu Mădălin (Calin Eric, 67.) Vezetőedző: Ungureanu Cristian

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza