Liga 3 | Itthon zárjuk az alapszakaszt

Liga 3 | Itthon zárjuk az alapszakaszt

Hazai pályán búcsúztatja a bajnokság alapszakaszát Liga 3-as csapatunk. A 18. fordulóban a Bákói CSM együttesét fogadja, a Dante Botoșani kizárása nyomán, a héten a kilencedik helyre előrelépő gárda.

Zajlott az élet a héten a Liga 3-as bajnokság 1. számú csoportjában. A labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága döntésének értelmében a Dante Botoșan nem folytathatja a bajnoki küzdelmeket. A moldvai csapatot, korábbi játékosával, Daniel Gabriel Ciobanuval fennálló anyagi vita következtében, több alkalommal pontlevonással sújtotta a fegyelmi bizottság. Mivel a gárda a két tavaszi fordulóban, a Miroslava és a Viitorul Darabani ellen nem jelent meg, március 20-án a kizárás mellett döntöttek. A csapat a döntés következtében elveszítette a 10. és 15. forduló között lejátszott mérkőzésein szerzett pontokat is, amelyeket 3–0-s gólkülönbséggel az ellenfelek javára írtak.

Az FK Csíkszereda farmcsapata is érintett a döntés nyomán, hiszen épp a 15. fordulóban szenvedtünk 2–1-es vereséget a Dantéval szemben. A „zöld asztalnál” kapott győzelemmel, 10 ponttal állunk a 9. helyen az utolsó helyre sorolt Botoșani-i csapat előtt. A bajnokság alapszakaszának záró találkozóján a Bákói CSM együttese látogat a Sportparkba. A szomszéd-megyeiekkel a 9. játéknapon találkoztunk idegenben, és két büntetőből kapott találattal alul maradtunk.

A bajnokság állása:
1. Foresta Suceava 42 pont
2. Radóci Bucovina 34
3. Karácsonkői Ceahlăul 30
4. Bákói CSM 30
5. Știința Miroslava 26
6. Șomuz Fălticeni 24
7. Viitorul Darabani 16
8. Rapid Brodoc 14
9. FK Csíkszereda II. 10
10. Dante Botoșani 6

Várjuk kedves Szurkolóinkat az alapszakasz záró mérkőzésére! A találkozó szombaton, 15 órakor kezdődik a Sportparkban. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza