Liga 3 | Közvetlen riválist fogadunk

Liga 3 | Közvetlen riválist fogadunk

A bajnoki táblázaton egy ponttal előttünk álló Brodoc-i Rapidot fogadja Liga 3-as csapatunk pénteken. Egy győzelemmel akár két helyet is előre léphetünk a tabellán.

Hazai összecsapás vár Liga 3-as csapatunkra a bajnokság 13. fordulójában. Demény Norbert tanítványai azt a Brodoc-i Rapidot fogadják, amelytől a negyedik játéknapon kétgólos vereséget szenvedtek. Szeptemberben mindössze három nappal a Galatasaray ellen megvívott UEFA Youth League összecsapás után léptek pályára a fiúk, a sűrű program miatt több játékoson kiütközött a fáradtság.

Ellenfelünk akkor első diadalát aratta és most is csupán kettőnél tart. A Rapid mindössze egyetlen ponttal áll csapatunk előtt, így nem véletlenül nevezte a találkozót Demény Norbert vezetőedző „hatpontos” mérkőzésnek. Győzelem esetén nem csupán a Bodocot előznénk meg, hanem a 9 pontos Darabani-t is elkerülhetjük, akik az éllovas Suceavát fogadják szombaton.

A helyzetek megvannak

Csapatunk számára a góllövés mutatkozik a legnehezebb feladatnak a mérkőzéseken. A 12 játéknapon szerzett három gól még akkor is kevés, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy fiataljainknak felnőtt mezőnyben kell bizonyítaniuk. Utoljára Darabani-ban sikerült betalálnunk a hetedik játéknapon, azóta öt találkozó telt el FK-gól nélkül és csupán egyetlen pont került a tarsolyba. Mint a legutóbbi találkozónkat követően Demény Norbert kifejtette: hiába sikerül gólhelyzeteket kidolgozni, ha nem értékesítik azokat a játékosok.

Ám minden sorozat véget ér egyszer, így minden bizonnyal fiataljaink rossz szériája is. Ebben pénteken segítségünkre lehet a felnőtt csapat néhány játékosa, akik a bajnoki szünetnek – és a szabályoknak – köszönhetően „lejátszhatnak” a Liga 3-ba. A másodosztályú keretből ott lehet a Sportpark pályáján Suciu Toni, Veres Szilárd, Vita Dániel és Csiszér Balázs is.

„Lehetőségünk van ezzel a gárdával a győzelemre, de természetesen, az összeállítás még nem jelent garanciát a sikerre” – fogalmazott Demény Norbert.

A találkozó pénteken 14 órakor kezdődik a Sportparkban. Minden kedves sportbarátot szeretettel várunk, szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza