Liga 3 | Megérdemelt egy pont

Liga 3 | Megérdemelt egy pont

Harcos, küzdelmes mérkőzésen tartott itthon egy pontot Liga 3-as csapatunk a Şomuz Fălticeni ellenében. A jó iramú találkozó hajrájában emberelőnyben játszhattunk, ám nem tudtuk bevinni a győztes találatot.

Kevesen választották péntek délutáni kikapcsolódásként fiókcsapatunk aktuális bajnoki mérkőzését, talán az őszies időjárás, talán a csapat jelenlegi helyezése riasztotta el a nézőket. Azok, akik kilátogattak a Sportparkba, viszont nem csalódtak, remek tempóban indult a mérkőzés. A kapuk ugyan kevésbé forogtak veszélyben a meccs első felében, de eseményben nem volt hiány. Kemény összecsapások, harcos belépők, fizikális foci jellemezte a játékot.

Az első igazán nagy gólszerzési lehetőség a vendégek előtt adódott, szerencsére a jobb kapufánál nagy helyzetben a földre lefejelt labda fölé pattant. Az első fél órában több vendéghelyzetet is följegyezhettünk, ám vagy pontatlanok voltak a bukovinaiak, vagy a védelmünk volt a helyén. Sajnos, hazai oldalon nem igen voltak góllal kecsegtető próbálkozások, a fiatalok erejét az építkezés helyett a védekezés emésztette fel. Mindezzel együtt igazságosnak mondható döntetlennel vonultak pihenőre a felek.

A második félidő egy-egy elpuskázott helyzettel indult. Szeredai részről Bărăbaș Marius került szembe a vendégkapussal, aki bravúrral hárította próbálkozását. A játékrész felénél Csala jól helyezett lövését fogta Puianu a jobb alsó saroknál. Megnyomta csapatunk az utolsó negyed órát, az utolsó percekben ráadásul Chirilescu kiállítása nyomán emberelőnyben próbálkozhattunk. Igazán nagy lehetőségünk nem adódott, bár az utolsó percben Csiszer kecsegtető helyzetből megítélt szabadrúgásból a jobb felső sarok fölé tekert.

Összességében igazságos eredmény született, fiataljaink igazán kitettek magukét az élbolyhoz tartozó ellenfelükkel szemben. A mutatott játék és az eredmény mindenképpen pozitív irányba mutat a jövőre tekintve. A következő fordulóban a Bákói CSM otthonában vendégszerepel Demény Norbert legénysége.

Liga 3., 1. csoport, alapszakasz 8. forduló
FK Csíkszereda II. – ACS Şomuz Fălticeni 0–0

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Ciorbea Robert (Barcaszentpéter), asszisztensek: Boncz Gabriel (Fogaras), Toca Cosmin Gheorghe (Fogaras)
Sárga lap: Csiszer Balázs (51.), ill. Nistor Mihai (32.), Dănilă Vasile (59.), Chirilescu Vasile (77.), Cîrstean George (88.)
Kiállítva: Dănilă Vasile (83.)
FK Csíkszereda II.: Karácsony Márk – Baga Szabolcs, Szín Ferenc, Vereguț Daniel, Hadnagy Tamás, Vita Dániel, Csala Róbert, Csiszer Balázs, Sándor Raul, Bărăbaș Marius, Biró Tamás Vezetőedző: Demény Norbert
ACS Şomuz Fălticeni: Puianu Ionuț Iulian – Dănilă Vasile, Alecsandru Andrei Alin, Julei Eduard (Bejenar Daniel Ioan, 69.), Vitu Vasile, Martin Robert Paul (Cara Aurelian Sorin, 86.), Savin Alexandru Mihai (Ciobanu Eduard Alexandru, 69.), Ciobanu Robert Denis (Zarate Palez Elou, 86.), Cîrstean George Gabriel, Nistor Mihai Alexandru, Chirilescu Vasile Vezetőedző: Grosu Bogdan Marius

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza