Liga 3 | Radócon maradt a három pont

Liga 3 | Radócon maradt a három pont

Bár voltak a gólszerzési lehetőségeink, nem tudtuk értékesíteni azokat és kétgólos vereséget szenvedtünk Bákóban a Liga 3. szombati játéknapján.

A találkozó első félideje gól nélküli döntetlent hozott, ám a második játékrészben kihasználta lehetőségeit a házigazda. A mérkőzést követően Demény Norbert vezetőedző értékelte a pályán látottakat.

"Bár a gólszerzés elmaradt, viszont fájdalmas, hogy 0–0-nál két ziccerünk volt. Egyszer Birtalan Tamás gurított mellé, a másik esetben pedig Biró Tamás a kapufát találta el. Minőségben, mezőnyjátékban ott tudtunk lenni velük egy magasságban, ebben nem igazán látszott a különbség a két csapat között.

A kapott gólok közül az egyik egy jól eltalált lövés volt, a másik pedig centerezés utáni fejes találat. Annyiban tehát már fejlődtünk, hogy nem pontrúgásokból kaptunk gólokat. Sajnálom, hogy azokat a lehetőségeinket, amik által előrébb tudnánk lépni a tabellán, még nem tudjuk kihasználni. Adott körülmények voltak a futballhoz és a srácok maximálisan beleálltak ebbe a munkába" - összegzett Demény Norbert.

Vezetőedzőnk mindemellett kihangsúlyozta, hogy a csapatnak szívélyes fogadtatásban volt része, semmilyen negatív jelenséggel nem kellett szembenézniük a lelátókon sem.

"Igazi futballünnep volt és a közönség is sportszerűen biztatta a hazai csapatot. Jó érzés volt ilyen közegben pályára lépni" - emelte ki a szakember.

Liga 3., alapszakasz 12. forduló
Radóci Bucovina – FK Csíkszereda 2.
2–0 (0–0)
Radóc, városi stadion
Vezette: Haivas Viorel Mihai (Botoşani), asszisztensek: Macovei Leonard George (Jászvásár), Puscasu Ana (Jászvásár)
Gólszerzők: Aftanache (60.), Stroe (80.)
Sárga lap: Vereguț Daniel (20.), Bărăbaș Marius (36.), Biró Tamás (42.)
Radóc: Udeanu – Coaja, Florescu, Baciu, Spac – Stroe, Ungurianu, Leonte – Svichi, Stoian, Aftanache Vezetőedző: Ionuț Plamadă
FK Csíkszereda 2.: Bartók Alpár - Baga István Szabolcs (Csedő Szilárd, 83.), Szin Ferenc, Vereguț Daniel, Hadnagy Tamás, Bujdosó Szilárd, Csala Róbert, Bărăbaș Marius (Fazakas Henrik, 87.), Birtalan Tamás (Dobre Bogdan, 83.), Suciu Toni, Biró Tamás (Bóné Márk, 64.), Vezetőedző: Demény Norbert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza