Liga 3 | Újabb hazai meccs következik

Liga 3 | Újabb hazai meccs következik

A bajnokság ötödik fordulójában ismét hazai pályán szurkolhatunk harmadosztályban szereplő csapatunknak. Eddig itthon nem kaptunk ki, igaz, győzni sem sikerült. Erre pénteken adódik legközelebb lehetőség, amikor a legutóbbi két tétmeccsét elvesztő Ştiinţa Miroslava érkezik a Sportparkba.

Két küzdelmes hazai döntetlen és két viszonylag sima idegenbeli vereség a Liga 3-as küzdelmekben újonc U19-es csapatunk eddigi bajnoki mérlege. Demény Norbert legénysége ezzel a teljesítménnyel jelenleg a 8. helyet foglalja el az egyes számú csoport tíz csapatot felsorakoztató tabelláján. Az eddigi találkozókon a góllövéssel akadtak leginkább gondok, a négy meccsen elért egy találat a legkevesebb a mezőnyben.

Ám, mint tudjuk, ezek csupán számok. A számok mögött pedig emberek és sok-sok befektetett energia van, ami előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. A legutóbbi játéknapon a fiúk felforgatott kerettel utaztak Vaslui-ba, a Rapid Brodochoz. A három nappal a Galatasaray elleni UEFA Youth League találkozó után lejátszott bajnokin több fiatal is szerepet kapott a 2005-ös gárdából. Bár a labdabirtoklásban felvettük a versenyt ellenfelünkkel, ám a kapura kevés veszélyt jelentettünk, így kétgólos vereség lett a vége.

A javításra máris itt az alkalom, pénteken a Ştiinţa Miroslava vendégszerepel nálunk. A Jászvásár mellől érkező ellenfél az előző két tétmérkőzésén egyaránt vesztesen hagyta el a pályát. Előbb otthonukban búcsúztatta el őket a Románia Kupa további küzdelmeitől a Jászvásári Politehnica, majd szintén hazai pályán bukták el soros bajnokijukat a Bákói CSM ellenében. Formáját tekintve tehát két közel azonos szériában levő csapat mérkőzésére számíthatunk, bízunk benne, a hazai pálya a mi fiaink felé billenti a mérleg nyelvét.

A találkozó pénteken 17 órakor kezdődik a Sportparkban, minden kedves sportbarátot, érdeklődőt szeretettel várunk.

Szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza