Liga 3 | Vereséggel búcsúzott farmcsapatunk a hazai pályától

Liga 3 | Vereséggel búcsúzott farmcsapatunk a hazai pályától

Kétgólos vereséggel zárta hazai mérkőzéseinek sorát liga 3-as farmcsapatunk szombaton kora este. A Rapid Brodoc jól használta ki lehetőségeit, míg Demény Norbert tanítványai a legnagyobb helyzeteket sem tudták gólra váltani. Bujdosó Szilárd kiállítása miatt az utolsó fél órában emberhátrányban futballoztunk.

Hűvös időben és vendéghelyzettel indult farmcsapatunk utolsó hazai bajnoki mérkőzése a 2022/2023-as szezonban. A 7. percben Becze Máthé Mátyásnak kellett mentenie, egy perccel később pedig az ellenfél hálóőre, Dragomir Alexandru szedte ki Bujdosó Szilárd jól helyezett lövését a bal felső saroknál. A 10. percben ismét Becze védett jól egy bal oldali lövést követően. A 21. percben megszületett a vendégek vezető találata, Anghel Codruț kapott jó labdát jobb oldalon, a 16-os sarkához érve kilőtte a hosszú sarkot, Beczének esélye sem volt a hárításra (0–1). A 25. percben Sebestyén Botond tekert a jobb kapufa mellé mintegy 22 méterről. A szünet előtt Nagy Botond jó kiugrását is feljegyezhettük, ám a vendégvédők az utolsó pillanatban szögletre mentettek, így odalett a lehetőség.

Hármas cserével próbálta frissíteni csapatát Demény Norbert vezetőedző. Nagy Botond, Dencsák Kristóf, és Suciu Toni szálltak le, helyettük érkezett a pályára Hodgyai László, Kárándi Botond és Baga István Szabolcs. A 47. percben Szin Ferenc adott haza életveszélyesen, üggyel-bajjal tudtunk hárítani a kialakult helyzetet követően. Az 50. percben nagy esélyt szalasztottunk el az egyenlítésre, Sütő Zalán nagyszerű bal oldali fejese szállt el a hosszú sarok fölött kevéssel. Az 54. percben érkezett a második vendégtalálat. Codreanu iramodott meg a jobb oldalon egy hozzá pattanó labdával, beadása egyedül találta középen Anghel Codruțot, aki 6 méterről nem hibázott (0–2).

Az 57. percben Bujdosó Szilárd elkésett becsúszása miatt sárga lapot kapott, majd reklamált, amit a játékvezető azonnali piros lappal torolt meg. Így a kétgólos hátrány ledolgozására még kevesebb esély mutatkozott a hátralévő bő fél órában. Még tíz emberrel is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A 70. percben Sütő Zalán jobb oldali betörése után lőtt el a hosszú sarok mellett. A 79. percben ismét Becze mentett nagyot egy bal oldalra tartó próbálkozásnál. A hajrára Fazakas Henrik és Birtalan Tamás is beszállt. Utóbbi lábában maradt a szépítő gól. A lefújás előtti pillanatokban a kapussal szemben állva nem tudta értékesíteni a ziccerét. Így maradt a kétgólos vendégsiker. A következő fordulóban szabadnapos lesz a csapat, majd Miroslaván zárja a bajnokságot.

Liga 3., play-out, 8. forduló
FK Csíkszereda II. – Rapid Brodoc 0–2 (0–1)

Csíkszereda Sportpark
Vezette: Lac Florin (Nagyszeben), asszisztensek: Sillo Tudor, Filip Florin (mindketten: Târgovişte)
Gólszerző: Anghel Codruț (21. és 54.)
Sárga lap: Leczki Norbert (26.), Bujdosó Szilárd (57.), Vereguț Dániel (62.), Szőke Lénárd (85.), Sütő Zalán (88.), ill. Romasc Petruț (71.)
Kiállítva: Bujdosó Szilárd (58.)
FK Csíkszereda II.: Becze Máthé Mátyás – Szin Ferenc, Vereguț Dániel, Sütő Zalán, Szőke Lénárd, Dencsák Kristóf (Baga István Szabolcs, 46.), Leczki Norbert (Birtalan Tamás, 81.), Sebestyén Botond (Fazakas Henrik, 81.), Bujdosó Szilárd, Suciu Toni (Kárándi Botond, 46.), Nagy Botond (Hodgyai László, 46.) Vezetőedző: Demény Norbert
Rapid Brodoc: Dragomir Alexandru – Azoiței Alexandru, Sonea Cristian, Romasc Petruț (Papuc Andrei, 71.), Burghele Florin (Diaconu David, 79.), Desrues Terry, Dumea Lucian, Anghel Codruț (Hotoi Andi, 88.), Fernandes Baltazar (Ponea Eduard, 79.), Codreanu Alexandru (Sever Matic, 88.), Mocanu Vlad Vezetőedző: Dorin Romică

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza