Győzött és második helyen végzett csoportjában U15-ös csapatunk az Elitligában.

Hodgyai László és Gál Ervin fiataljai fontos három pontot szereztek, így a meccs előtt még a tabellán előttünk álló Feketehalom csapatát sikerült kielőzni, ennek köszönhetően legényeink indulhatnak a Románia Kupában. A vezetőedző elmondta nagyon büszke a csapatára:

“Egy ki-ki meccsen sikerült idegenben legyőzni az ellenfelünket. Sajnos a pálya minősége nem volt a legalkalmasabb a futball mérkőzésekre, de a fiúk megértették, hogy a pontrúgások kiemelt fontossággal bírnak ilyen talajon. Egy szöglet utáni kavarodásból sikerült már a hetedik percben megszerezni a vezetést, amit végig nagyon koncentráltan, foggal körömmel őriztek a fiúk. Most érezzük igazán, hogy mennyire fontos pontokat vesztett a csapat az őszi fordulók során, de ezzel a második hellyel elértük, hogy mi is indulhassunk a Román Kupában. Ennek személy szerint is örvendek, hisz ez volt a bajnokság utolsó fordulója. Bízom benne, hogy a Román Kupában is tisztességesen helyt tudunk majd állni.”

– Hodgyai László

U15-ös Elitliga, 14. csoport, 10. forduló: ACSM Codlea – FK Csíkszereda 0:1 (0:1)

Gólszerző: Bödő (7.)

Sárga lap: Daday (43.), Ferencz (63.).

ACSM Codlea: Roscan (Neacsa 55.) – Manolache, Bastiurea, Botezatu, Luca, Foca, Caizer, Olteanu, Marin, Ciobanu (Nicorici 45.), Cristea. Edző: Ursu Ciprian.

FK Csíkszereda U15: Deáky – Györfi, Ferencz, Kabucz, Vorga – Bödő, Daday (Miklós 49.), Pap (Czirják 65.), Brügger (Tánczos 55.) – Jakab, Ambrus (Gál 65.). Edzők: Hodgyai László és Gál Ervin.

A csoport első helyén a Brassói Kids végzett.

Szép Zoltán