Női Liga 2 │Megint elfogyott az ellenfél

Női Liga 2 │Megint elfogyott az ellenfél

A konstancai együttest is bedarálta női második ligás csapatunk, mely ezúttal sem tudta végig játszani a 90 percet.

A tengerparti csapat alapból két cserejátékossal érkezett és menet közben többen is sérülésre hivatkoztak, így szép lassan elfogytak, igaz egy félidő alatt a mieink tíz gólt rúgtak. A második játékrészre heten álltak ki, két perc után pedig hatan maradtak talpon, ezért a játékvezető lefújta a találkozót.

Albu László csapata idén még egyik mérkőzését sem tudta végig játszani, ezúttal is az ellenfél hibájából szakadt félbe a meccs.

Fotó: Pál Zoltán

Két hete a Fălticeni csapata fogyott el mindössze 23 perc alatt, 5-0-ás csíki vezetésnél, múlt hétvégén pedig Bákóban el sem kezdődhetett az összecsapás, mivel a házigazdák nem tudták biztosítani a két orvost. Bartalis Barbiék továbbra is veretlenek a csoportban és első helyen állnak, elképesztő gólkülönbséggel: 83-1 arányban. A következő fordulóban Székelyudvarhelyen a Vasas Femina II lesz az ellenfél.

Női Liga 2., 1. csoport, 13. forduló: FK Csíkszereda–Konstancai Selena 10:0

Gólszerzők: Balázs Eszter (4. és 36.), Nyéki Anna (12.), Bartalis Barbara (16., 21., 26., 41.), Péter Alexandra (20.), Szőke Eszter (43., 45.).

FK Csíkszereda: Salamon Szidónia – Albu Erika, Abos Bianka (Nagy Noémi 46.), Berkeczi Emőke (Györgypál Edina 46.), Szentes Szabina, Nyéki Anna, Antal Anita, Szőke Eszter, Péter Alexandra (Szász Ildikó 46.), Balázs Eszter (Császár Kincső 46.), Bartalis Barbara. Edzők: Albu László és Szőcs Renáta.

A mérkőzés közvetítése itt visszanézhető:

https://www.youtube.com/watch?v=Ad0v2ke6HDk

Szép ZoltánHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza