Női Elitliga U15 | A tengerpartra utaztak a lányok

Közös, tengerparti kirándulással pihente ki a szezon fáradalmait U15-ös, elitligás női együttesünk. A lányok néhány napot Costinești-en töltöttek edzőikkel, Portik Helgával és Szőcs Renátával.

Női Elitliga U15 | A tengerpartra utaztak a lányok

Még javában tart a nyári szünet az előző két szezonban egyaránt bajnoki negyedik helyen végzett U15-ös, női csapatunk számára. A lányok augusztus első napjaiban kezdik el a felkészülést az Elitliga új szezonjára, azonban a nyáron is találtak alkalmat, hogy közösen töltsenek el néhány tartalmas napot.

A tengerpartra, pontosabban Costinești-re utazott női, U15-ös együttesünk, hogy közösen kapcsolódjanak ki az elmúlt szezon után és hangolódjanak az új évad kihívásaira. A kirándulásról Portik Helga, vezetőedző számolt be honlapunknak:

"Arra gondoltuk, lányaink megérdemlik, hogy egy ilyen kemény és eredményes szezon után kicsit kikapcsolódjanak. Ezért döntöttünk úgy, hogy elmegyünk közösen a tengerre, pontosabban Costinești-re. A pár nap, amit együtt töltöttünk nagyon élménydús volt. A sok úszkálás mellett fociztunk, röplabdáztunk és vízibicikliztünk. Ezen kívül voltunk a vidámparkban, ahol megmutatták a bátorságukat a lányok, hisz több pörgő-forgó játékot is kipróbáltak. Utolsó nap elmentünk napfelkeltét nézni, ami gyönyörű volt. Nagyszerűen éreztük magunkat, rengeteg csodás élménnyel gazadagodtunk. Ez a pár nap csodás volt, így együtt a csapattal!"

A szakember kitért a következő szezon kihívásaira is, hiszen át kell alakítani a keretet, így nem lesz könnyű megismételni az előző két szezon eredményeit.

"Kilenc leányzó fogja kinőni a korosztályt, akik nagyrészt kezdők voltak. Nagyon jó képességű lányokról beszélünk, akik nélkül ismét újra kell építsük a csapatot. Nem lesz könnyű dolgunk, de azon vagyunk, hogy ebben az évben is egy jó együttest tudjunk kialakítani" - mondta el Portik Helga.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza