Női Elitliga U15 | Csoportgyőztesek a lányok

Női Elitliga U15 | Csoportgyőztesek a lányok

Háromgólos győzelmet aratott hazai pályán U15-ös női Elitligás csapatunk. Portik Helga és Szőcs Renáta csapata ezzel megnyerte csoportját és első helyről várhatja a tavaszi folytatást.

A bajnokság első szakaszának utolsó mérkőzésére készült U15-ös Elitligás lánycsapatunk. Az őszi hat fordulót újabb hat játéknap követi majd a tavasszal, a négy csoportelső pedig érmekért játszhat. A Botoşani elleni ki-ki meccsen a csoportelsőség megtartása volt a cél. A lányok remek mérkőzést produkáltak és összességében magabiztos győzelmet arattak.

A lefújást követően Portik Helga vezetőedző, Fülöp Boglárka és Trinfuj Boglárka értékelt Nagy Emese mikrofonja előtt.

„A mai mérkőzésen a csapatunk az első perctől úgy állt fel a pályára, hogy meg akarja nyerni a meccset, legalábbis mindent megteszünk, hogy megnyerjük. Nagyon magabiztosak voltunk, mertünk vállalkozni, segítettük egymást, nagyon együtt volt a csapat, óriási volt a csapatszellem.

El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy megnyertük a mérkőzést. Nagy öröm számomra, hogy minden, amit megbeszéltünk a lányokkal, azt betartották. Nagyon büszke vagyok rájuk. Közös a munka, közös a siker!” – összegzett a szakvezető.

Kihozták a maximumot

„Talán az volt a mérkőzés legnehezebb része, hogy a jó teljesítményünket a végéig tartsuk meg. Mindenki annyira akarta a győzelmet, hogy emiatt végig a maximumot tudtuk hozni. Szerintem a csapat játéka nagyon jó volt, mindenki úgy állt fel a pályára, hogy meg fogjuk nyerni és ennek a magabiztosságnak meg lett az eredménye.

A saját teljesítményemet is elég jónak tartottam. Megpróbáltam kihozni magamból a legtöbbet, ami szerintem sikerült, és szabadrúgásból sikerült egy gólt szereznem, aminek nagyon örülök” – mondta el Trinfuj Boglárka.

"A csapat és az edző bátorságot ad nekem a meccsek közben. Ma viszonylag jól játszottam, mert sikerült két góllal is segítenem a csapatot. A gólokat úgy rúgtam, hogy adódtak a helyzetek és úgy láttam jónak, ha kapura török és ez jó döntésnek bizonyult, hiszen mind a kétszer betaláltam a kapuba. Nagyon jól éreztem magam a pályán, úgy érzem, az egész csapat egyben volt és ennek meg is lett az eredménye. Ez volt az utolsó Elitligás meccsünk az évben és úgy gondolom, hogy egy sikeres évet tudhatunk magunk mögött. Ezt az eredmények is mutatják, hiszen elsők vagyunk a csoportban.Ezzel a lendülettel szeretnénk folytatni a jövő évet is, hiszen a cél az Elitliga döntője!" – összegzett lelkesen Fülöp Boglárka.

Női Elitliga U15, alapszakasz 6. forduló
FK Csíkszereda – AFC Botoşani 3–0 (2–0)

Vezette: Kiss Tamara, asszisztensek: Kiss István, Venczel Botond (mindhárman Székelykeresztúr)
Gólszerzők: Fülöp Boglárka (7. és 12.), Trinfuj Boglárka (51.)
Sárga lap: Fülöp Boglárka (55.), ill. Răileanu Teodora (54.)
FK Csíkszereda: Bănceanu Emese – Trinfuj Boglárka, Hunyadi Brigitta, Daradics Boglárka, Sandu Andrea (Váncsa Szende, 67.), Fülöp Boglárka, Erös Teodora (Zănoaga Alexia, 59.), Lőrincz Kitti, Tănase Dorina (Páll Vanda, 59.), Nagy Boglárka (Cseke Melánia, a szünetben), Benedek Kincső Vezetőedző: Portik Helga
Botoşani: Romaniuc Andra (Szabó Alexandra, 58.) – Ursache Ilaria, Răileanu Teodora, Onofrei Enina (Filip Elisabetta, 48.), Ciocan Florentina, Mihai Iulia, Cojocariu Medeea, Buche Georgiana (Szabó Cristina, 65.), Siminiceanu Melisa, Viniarschi Narcisa, Fitzinger Raluca Vezetőedző:  Cazaciuc Alexandru

Nagy Emese, Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza